bu gece sessiz buralar :)
Sandrake Üye Sehriyar' Alıntı: off kahveyi ustume doktum :S Genişletmek için tıkla ... Yandın mı ----------Eklendi @ 00:19:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:49 ---------- greenmile' Alıntı: bu gece sessiz buralar Genişletmek için tıkla ... Gelirler daha
Sehriyar' Alıntı: off kahveyi ustume doktum :S Genişletmek için tıkla ... Yandın mı ----------Eklendi @ 00:19:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:49 ---------- greenmile' Alıntı: bu gece sessiz buralar Genişletmek için tıkla ... Gelirler daha
Sandrake Üye Sehriyar' Alıntı: evet ya yandi gobegim Genişletmek için tıkla ... Birşey omamıştır inş. ----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ---------- Mareşal' Alıntı: açım ben yaa Genişletmek için tıkla ... Yemek simley i de yokki paylaşıyım ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ---------- pelın_' Alıntı: aman dikkat ya onu bulmam lazım nasıl yapcam ya Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı
Sehriyar' Alıntı: evet ya yandi gobegim Genişletmek için tıkla ... Birşey omamıştır inş. ----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ---------- Mareşal' Alıntı: açım ben yaa Genişletmek için tıkla ... Yemek simley i de yokki paylaşıyım ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ---------- pelın_' Alıntı: aman dikkat ya onu bulmam lazım nasıl yapcam ya Genişletmek için tıkla ... Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı
Mareşal Üye Castle' Alıntı: Birşey omamıştır inş. ----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ---------- Yemek simley i de yokki paylaşıyım ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ---------- Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı Genişletmek için tıkla ... haha öyle doysak gogıla yazardım
Castle' Alıntı: Birşey omamıştır inş. ----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ---------- Yemek simley i de yokki paylaşıyım ----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ---------- Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı Genişletmek için tıkla ... haha öyle doysak gogıla yazardım
Şehriyar Üye Castle' Alıntı: Birşey omamıştır inş.----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ----------Yemek simley i de yokki paylaşıyım----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ----------Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı Genişletmek için tıkla ... duygusal bi sahneydi yanlis hatirlamiyosam
Castle' Alıntı: Birşey omamıştır inş.----------Eklendi @ 00:20:41 ---------- Yazıldı @ 00:20:05 ----------Yemek simley i de yokki paylaşıyım----------Eklendi @ 00:21:14 ---------- Yazıldı @ 00:20:41 ----------Biraz daha açıklassana abla orda komik bi söz varmıydı Genişletmek için tıkla ... duygusal bi sahneydi yanlis hatirlamiyosam
Sandrake Üye Sehriyar' Alıntı: duygusal bi sahneydi yanlis hatirlamiyosam Genişletmek için tıkla ... Recep ivedik kaçtı
Sehriyar' Alıntı: duygusal bi sahneydi yanlis hatirlamiyosam Genişletmek için tıkla ... Recep ivedik kaçtı