selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz :hmmm
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: nasılsınız beyler Genişletmek için tıkla ... sağol abla sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:08:57 ---------- kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş kendi adıma iyiyim allaha şükür sen nasılsın
pelın_' Alıntı: nasılsınız beyler Genişletmek için tıkla ... sağol abla sen nasılsın ----------Eklendi @ 00:09:27 ---------- Yazıldı @ 00:08:57 ---------- kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş kendi adıma iyiyim allaha şükür sen nasılsın
Şehriyar Üye kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... aleykum selam ben sahsen iyiym sen nasilsin
kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... aleykum selam ben sahsen iyiym sen nasilsin
Sandrake Üye kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam İyiyiz
kingmor' Alıntı: selamün aleyküm güzel insanlar nasılsınz Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam İyiyiz
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: valla iyi giibiyım kotu gıbıyımde karısık yanı Genişletmek için tıkla ... niyeki abla yaa
pelın_' Alıntı: valla iyi giibiyım kotu gıbıyımde karısık yanı Genişletmek için tıkla ... niyeki abla yaa
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: valla iyi giibiyım kotu gıbıyımde karısık yanı Genişletmek için tıkla ...
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: öle işte valla bende bilmiyorum ay bunalımdamıyım ne Genişletmek için tıkla ... çık abla bunalımdan yaa bende gircem aslında yaa
pelın_' Alıntı: öle işte valla bende bilmiyorum ay bunalımdamıyım ne Genişletmek için tıkla ... çık abla bunalımdan yaa bende gircem aslında yaa
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: öle işte valla bende bilmiyorum ay bunalımdamıyım ne Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:13:06 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ---------- Mareşal' Alıntı: çık abla bunalımdan yaa bende gircem aslında yaa Genişletmek için tıkla ... Salgın başladı heralde noluyorr
pelın_' Alıntı: öle işte valla bende bilmiyorum ay bunalımdamıyım ne Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 00:13:06 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ---------- Mareşal' Alıntı: çık abla bunalımdan yaa bende gircem aslında yaa Genişletmek için tıkla ... Salgın başladı heralde noluyorr
Mareşal Üye Castle' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:13:06 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ---------- Salgın başladı heralde noluyorr Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumk valla biran giresim geldi
Castle' Alıntı: ----------Eklendi @ 00:13:06 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ---------- Salgın başladı heralde noluyorr Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumk valla biran giresim geldi
Sandrake Üye Mareşal' Alıntı: bilmiyorumk valla biran giresim geldi Genişletmek için tıkla ... Koyver gitsin
Mareşal Üye Castle' Alıntı: Koyver gitsin Genişletmek için tıkla ... verdim gitti galiba karnım acıkmış o yüzdenmiş bunalım şimdi gidecemde açık biyer bulacamda ooo aç kalırım daha iyi
Castle' Alıntı: Koyver gitsin Genişletmek için tıkla ... verdim gitti galiba karnım acıkmış o yüzdenmiş bunalım şimdi gidecemde açık biyer bulacamda ooo aç kalırım daha iyi
pelın_ ya recep ivedik te hanı dıyoya sahılde oturmuslar di insanlar canımı sıkıyo dıye onu bulabılırmıyız
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: ya recep ivedik te hanı dıyoya sahılde oturmuslar di insanlar canımı sıkıyo dıye onu bulabılırmıyız Genişletmek için tıkla ... Biraz baktım bulamadım ----------Eklendi @ 00:18:09 ---------- Yazıldı @ 00:17:53 ---------- greenmile' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: ya recep ivedik te hanı dıyoya sahılde oturmuslar di insanlar canımı sıkıyo dıye onu bulabılırmıyız Genişletmek için tıkla ... Biraz baktım bulamadım ----------Eklendi @ 00:18:09 ---------- Yazıldı @ 00:17:53 ---------- greenmile' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...