Kaçsaydim sessiz giderdim akıllım sen bi ara sessiz sessiz gittin zaten :)
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Kaçsaydim sessiz giderdim akıllım Genişletmek için tıkla ... sen bi ara sessiz sessiz gittin zaten
-YARINIYOK-' Alıntı: Kaçsaydim sessiz giderdim akıllım Genişletmek için tıkla ... sen bi ara sessiz sessiz gittin zaten
Bluetoooth Üye coldman41' Alıntı: erkekliğin %90 kaçmaktır bende mi kaçsam ne yapsam Genişletmek için tıkla ... hrrr
coldman41' Alıntı: erkekliğin %90 kaçmaktır bende mi kaçsam ne yapsam Genişletmek için tıkla ... hrrr
pelın_ Elektr0' Alıntı: Elektr0 ya ne oldu ki acaba Genişletmek için tıkla ... nebılıyım baklım nereye kaybozdunz o arada
Elektr0' Alıntı: Elektr0 ya ne oldu ki acaba Genişletmek için tıkla ... nebılıyım baklım nereye kaybozdunz o arada
coldman41 Üye Mareşal' Alıntı: kaçma teslim ol bence gel bize katıl Genişletmek için tıkla ... teklifinizi düşünücem
Mareşal' Alıntı: kaçma teslim ol bence gel bize katıl Genişletmek için tıkla ... teklifinizi düşünücem
pelın_ Mareşal' Alıntı: o da var Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:25:06 ---------- Yazıldı @ 04:24:51 ---------- Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... napcankı:P
Mareşal' Alıntı: o da var Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 04:25:06 ---------- Yazıldı @ 04:24:51 ---------- Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... napcankı:P
Mareşal Üye Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... ne yapcan?
Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... ne yapcan?
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... ne yapacaksın ??
Elektr0' Alıntı: herkes de burdayken ben nick degişikliği yapsam olur muki yaa Genişletmek için tıkla ... ne yapacaksın ??
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: nebılıyım baklım nereye kaybozdunz o arada Genişletmek için tıkla ... bilmem
Tuba.Erva Üye Elektr0' Alıntı: ablacım sen nasılsın görüşmeyeli ne yapıon Genişletmek için tıkla ... napm muzk dnlyrm.msjni aldm ama kapamstm neti.sabah hallederz.)
Elektr0' Alıntı: ablacım sen nasılsın görüşmeyeli ne yapıon Genişletmek için tıkla ... napm muzk dnlyrm.msjni aldm ama kapamstm neti.sabah hallederz.)
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: işte bişi bulamadım aklımda şuan Facemdeki nick geliyor ''Elektr0Fani'' Genişletmek için tıkla ... sonuna hayat falan da ekleme sakın.
Elektr0' Alıntı: işte bişi bulamadım aklımda şuan Facemdeki nick geliyor ''Elektr0Fani'' Genişletmek için tıkla ... sonuna hayat falan da ekleme sakın.
Elektr0 Üye Tuba_erva' Alıntı: napm muzk dnlyrm.msjni aldm ama kapamstm neti.sabah hallederz.) Genişletmek için tıkla ... müzik nedir ablacım
Tuba_erva' Alıntı: napm muzk dnlyrm.msjni aldm ama kapamstm neti.sabah hallederz.) Genişletmek için tıkla ... müzik nedir ablacım
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: nediciysek yap Genişletmek için tıkla ... beni yansıtan bişi olması lazm ama bu güzeldi
pelın_' Alıntı: nediciysek yap Genişletmek için tıkla ... beni yansıtan bişi olması lazm ama bu güzeldi