maxişair.:Dhoşgeldin abla :) hosbulduk sarki sözü ama:)
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: maxişair.hoşgeldin abla Genişletmek için tıkla ... hosbulduk sarki sözü ama
Bluetoooth Üye Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi
Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: yaptım bak Genişletmek için tıkla ... ama renk pembe ( aklıma ilk pembe panter sonra da kız gelir b rengi görünce ) güzel güzel size yakışıor yaa
pelın_' Alıntı: yaptım bak Genişletmek için tıkla ... ama renk pembe ( aklıma ilk pembe panter sonra da kız gelir b rengi görünce ) güzel güzel size yakışıor yaa
Amaru Shady Üye Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk sarki sözü ama Genişletmek için tıkla ... ben şarkı dinlemem. O yüzden bilmiyorum
Tuba_erva' Alıntı: hosbulduk sarki sözü ama Genişletmek için tıkla ... ben şarkı dinlemem. O yüzden bilmiyorum
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... hadi ordan sen sattın bızı:9
Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... hadi ordan sen sattın bızı:9
coldman41 Üye Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... ben varken bu takım çökmezzz
Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... ben varken bu takım çökmezzz
Tuba.Erva Üye Pondusss' Alıntı: ben şarkı dinlemem. O yüzden bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... tamam ben dnlerm yerine.)
Pondusss' Alıntı: ben şarkı dinlemem. O yüzden bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... tamam ben dnlerm yerine.)
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: hadi ordan sen sattın bızı:9 Genişletmek için tıkla ... bu daha güzel abla
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... ben sana darğınım
Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... ben sana darğınım
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... Evet
Bluetoooth' Alıntı: Herkeze açıklıyorum artık muratın takımı çöktü ben içerden çürüttüm nadide ablanın grubundanım yani Nadide abla bana bir ödül verirsin dimi Genişletmek için tıkla ... Evet