Mareşal
Üye
selamsizlede küsülü kalınmıyor
![]()
![]()
aleyküm selam hoşgeldinselamsizlede küsülü kalınmıyor
![]()
![]()
aleyküm selam hoşgeldinişkence Uygula 24 saat Ajdar dinlettir onlara
çok kızgınım eski meslek lisesi arkları arıyorum .. olum çekiçleri felan toplayın gelin lan çıkışta dövüş var gebertecez dieee![]()
tırstı puahahahkavgaya gerek yoktu konusarakta halledebilirizhaha

çekiç le azda degiL ben tornavida kullanıyorum ama yada havya (lehim makinası)
işkence Uygula 24 saat Ajdar dinlettir onlara
bugünlerde herkes çok atıcı Çok mu Kuşum aydın dinliyolar anlamadımhoshorduk arkadaslariyisinizdir insallah.arkadas atip tutuyor dur bakalim son atan iyi atar
![]()
hoshorduk arkadaslariyisinizdir insallah.arkadas atip tutuyor dur bakalim son atan iyi atar
![]()

Türk İşKencesi
yok artık bu kadarda olmaz bu işkencedende beter birşey ama
akıl akıldan üstündür neden kendimizi yoracazki bir film de yapıyorlardı bu dediğini çok işe yaramıştı ( ajdarada iyi para vermişlerdi şarkıları filmde çaldı diye )
işkence Uygula 24 saat Ajdar dinlettir onlara
Türk İşKencesi
Made in Turkey

rıdvan seni gebertirim ne anıla ne bana dokunabilirsin![]()

rıdvan seni gebertirim ne anıla ne bana dokunabilirsin![]()
Allah bismillah Allahuekber ..
noluyo len 
HelalAllah bismillah Allahuekber ..
noluyo len
![]()

filmin ismi ney atın İntikamı mı
akıl akıldan üstündür neden kendimizi yoracazki bir film de yapıyorlardı bu dediğini çok işe yaramıştı ( ajdarada iyi para vermişlerdi şarkıları filmde çaldı diye )
bence made by Necmi![]()
filmin ismi ney atın İntikamı mı