Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye

çok kızgınım eski meslek lisesi arkları arıyorum .. olum çekiçleri felan toplayın gelin lan çıkışta dövüş var gebertecez dieee :off:
işkence Uygula 24 saat Ajdar dinlettir onlara

Anıl Umut

Emekli Yönetici
hosgorduk arkadaslar:) iyisinizdir insallah.arkadas atip tutuyor dur bakalim son atan iyi atar:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
rıdvan seni gebertirim ne anıla ne bana dokunabilirsin :@

Elektr0

Elektr0

Üye

işkence Uygula 24 saat Ajdar dinlettir onlara
akıl akıldan üstündür neden kendimizi yoracazki bir film de yapıyorlardı bu dediğini çok işe yaramıştı ( ajdarada iyi para vermişlerdi şarkıları filmde çaldı diye )

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bugunluk4-5 mesaj yeter yarin yogun bir gun bekliyor.herkese hayirli geceler.coldman soylediklerm elbette mizahi idi iyi geceler nadide neco:D tum sevdiklerim

coldman41

coldman41

Üye
bugunluk4-5 mesaj yeter yarin yogun bir gun bekliyor.herkese hayirli geceler.coldman soylediklerm elbette mizahi idi iyi geceler nadide neco:D tum sevdiklerim

önemli değil egleniyoruz :)

----------Eklendi @ 03:37:10 ---------- Yazıldı @ 03:36:21 ----------

ben 2 dk sonra gelecem

Elektr0

Elektr0

Üye
gitmeden önce smileylerimizi verin öle gidin kendimi tam olarak ifade edemiyorum güncelleme geldikten sonra smileylerin yarıdan fazlası yok oldu yav..:ağlarım: iyi geceler...

Üst Alt