sahura gittim Afiyet olsun :bye2:
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: bukalemun olmak paha biçilemez Genişletmek için tıkla ... Evet herkes olamaz olmaz da
coldman41' Alıntı: bukalemun olmak paha biçilemez Genişletmek için tıkla ... Evet herkes olamaz olmaz da
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: bu söylediklerine buradaki kişilerin hiçbiri inanmıyor artık Genişletmek için tıkla ... Eminmisin ben inanıyorum
greenmile' Alıntı: bu söylediklerine buradaki kişilerin hiçbiri inanmıyor artık Genişletmek için tıkla ... Eminmisin ben inanıyorum
Bluetoooth Üye ilk girdiğimde dün greenmileyi tuttum bugün nadide ablayı tutacağım yarında karar vereceğim dedim ama siz beni hemen yargıladınız
ilk girdiğimde dün greenmileyi tuttum bugün nadide ablayı tutacağım yarında karar vereceğim dedim ama siz beni hemen yargıladınız
greenmile Üye Castle' Alıntı: Eminmisin ben inanıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman beni yeteri kadar tanımıyorsun
Castle' Alıntı: Eminmisin ben inanıyorum Genişletmek için tıkla ... o zaman beni yeteri kadar tanımıyorsun
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Evet herkes olamaz olmaz da Genişletmek için tıkla ... gider ayak lafıda soktu ohh ne güzel
-YARINIYOK-' Alıntı: Evet herkes olamaz olmaz da Genişletmek için tıkla ... gider ayak lafıda soktu ohh ne güzel
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: o zaman beni yeteri kadar tanımıyorsun Genişletmek için tıkla ... evet tanımıyorum ama tanışırız anlarız
greenmile' Alıntı: o zaman beni yeteri kadar tanımıyorsun Genişletmek için tıkla ... evet tanımıyorum ama tanışırız anlarız
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: Nadide ablanızı tutun bence onun desteğe daha çok ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... Arkasından konuşma ----------Eklendi @ 02:22:27 ---------- Yazıldı @ 02:22:10 ---------- coldman41' Alıntı: gider ayak lafıda soktu ohh ne güzel Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: Nadide ablanızı tutun bence onun desteğe daha çok ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... Arkasından konuşma ----------Eklendi @ 02:22:27 ---------- Yazıldı @ 02:22:10 ---------- coldman41' Alıntı: gider ayak lafıda soktu ohh ne güzel Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye Castle' Alıntı: Arkasından konuşma ----------Eklendi @ 02:22:27 ---------- Yazıldı @ 02:22:10 ---------- Genişletmek için tıkla ... şuan burada
Castle' Alıntı: Arkasından konuşma ----------Eklendi @ 02:22:27 ---------- Yazıldı @ 02:22:10 ---------- Genişletmek için tıkla ... şuan burada
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: Nadide ablanızı tutun bence onun desteğe daha çok ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... yanındayım kardşim
greenmile' Alıntı: Nadide ablanızı tutun bence onun desteğe daha çok ihtiyacı var Genişletmek için tıkla ... yanındayım kardşim
greenmile Üye coldman41' Alıntı: yanındayım kardşim Genişletmek için tıkla ... az önce nadidenin yanındaydın sen? Castle' Alıntı: gelince görür,ondan mı korkacağım Açık bırakmıştır Genişletmek için tıkla ...
coldman41' Alıntı: yanındayım kardşim Genişletmek için tıkla ... az önce nadidenin yanındaydın sen? Castle' Alıntı: gelince görür,ondan mı korkacağım Açık bırakmıştır Genişletmek için tıkla ...