coldman41
Üye
hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız
saol sen ?
hoşbulduk arkadaşlar nasılsınız
arkadaşlar biz muratla olan sorunumuzu çözdük söz verdi peşimi bırakacak ve benden özür diledi ablamsin dedibende büyüklüğümü gösterdim affettim artık murata cephe almanıza lüzum kalmadı
![]()

saol sen ?

ben bi şey bilmiyorum ama iyi olmuşarkadaşlar biz muratla olan sorunumuzu çözdük söz verdi peşimi bırakacak ve benden özür diledi ablamsin dedibende büyüklüğümü gösterdim affettim artık murata cephe almanıza lüzum kalmadı
![]()

arkadaşlar biz muratla olan sorunumuzu çözdük söz verdi peşimi bırakacak ve benden özür diledi ablamsin dedibende büyüklüğümü gösterdim affettim artık murata cephe almanıza lüzum kalmadı
![]()
ahhaahahcanım işkembe çorbası çekti![]()
ben bi şey bilmiyorum ama iyi olmuş![]()
olsada yisekcanım işkembe çorbası çekti![]()

![]()

Sen kendin bilmiyorsun ki ne tarafta olduğunuben murata değil sana cephe alıyodumahhaahah
renk değiştiriyorsun 
sağolasın kardeş sarhoş gibiyim biraz![]()
.Sen kendin bilmiyorsun ki ne tarafta olduğunurenk değiştiriyorsun
![]()

öyle deme güzel![]()
Gurur meselesi yapma her insan red edilebilirsallama bir kere de sabah başka akşam başka konuşuyorsun,bana asılan sensin ama millete başka söylüyorsun![]()

sallama bir kere de sabah başka akşam başka konuşuyorsun,bana asılan sensin ama millete başka söylüyorsun![]()

Gurur meselesi yapma her insan red edilebilir![]()

Sen kendin bilmiyorsun ki ne tarafta olduğunurenk değiştiriyorsun
![]()

bukalemun olmak paha biçilemez![]()

Gurur meselesi yapma her insan red edilebilir![]()