Seninde işine geliyodur :ehe Hadi be :D Ciddi misin sen :D
'Lorelai Üye Castle' Alıntı: Seninde işine geliyodur Genişletmek için tıkla ... Hadi be Ciddi misin sen
Sandrake Üye 'Lorelai' Alıntı: Hadi be Ciddi misin sen Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim (artisliğin lüzumu yok )
'Lorelai' Alıntı: Hadi be Ciddi misin sen Genişletmek için tıkla ... Ciddiyim (artisliğin lüzumu yok )
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sizin hariciniz korksun benden Genişletmek için tıkla ... bende korkayım mı ?
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: polyanna'cılığı bırakalım şimdi Genişletmek için tıkla ... Sen var ya sen aklımdan geçenler yeter
coldman41' Alıntı: polyanna'cılığı bırakalım şimdi Genişletmek için tıkla ... Sen var ya sen aklımdan geçenler yeter
-YARINIYOK- Üye coldman41' Alıntı: bende korkayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Sadece korkma köşe bucak bul saklanmaya
coldman41' Alıntı: bende korkayım mı ? Genişletmek için tıkla ... Sadece korkma köşe bucak bul saklanmaya
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Sen var ya sen aklımdan geçenler yeter Genişletmek için tıkla ... kedininde aklından etler çıkmıyo ama sahipde olamıyo
-YARINIYOK-' Alıntı: Sen var ya sen aklımdan geçenler yeter Genişletmek için tıkla ... kedininde aklından etler çıkmıyo ama sahipde olamıyo
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Ben biliyorum zaten sende ağladın mi? Genişletmek için tıkla ... foruma yazmadığıma bakma aslında içioe kapanık biriyim
-YARINIYOK-' Alıntı: Ben biliyorum zaten sende ağladın mi? Genişletmek için tıkla ... foruma yazmadığıma bakma aslında içioe kapanık biriyim
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Tamam gelmeyin üstüme Ben çok nadir beğenirim Benden beğeni kaptınız mı o size yeter Genişletmek için tıkla ... gelmiyok ki her zaman ki halimiz bende çok severim insanları begenmeyi ve onları sevmesini çünkü işim insanlarla...
'Lorelai' Alıntı: Tamam gelmeyin üstüme Ben çok nadir beğenirim Benden beğeni kaptınız mı o size yeter Genişletmek için tıkla ... gelmiyok ki her zaman ki halimiz bende çok severim insanları begenmeyi ve onları sevmesini çünkü işim insanlarla...
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: foruma yazmadığıma bakma aslında içioe kapanık biriyim Genişletmek için tıkla ... Yalan
Bluetoooth' Alıntı: foruma yazmadığıma bakma aslında içioe kapanık biriyim Genişletmek için tıkla ... Yalan