Maraşel gitti bu arada :(
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: konuyu degiştir hacı...suç bize kalacak murat yoksa bende yokum demedi gelmezse bende giderim dedi ...farklı şeylerr... Genişletmek için tıkla ... Unutmuşum kapatalım gitsin
Elektr0' Alıntı: konuyu degiştir hacı...suç bize kalacak murat yoksa bende yokum demedi gelmezse bende giderim dedi ...farklı şeylerr... Genişletmek için tıkla ... Unutmuşum kapatalım gitsin
Elektr0 Üye Oguzc@N' Alıntı: yok severim yılanları Genişletmek için tıkla ... Yalandan korkuğum kadar yılandan korkmam...!!!
Oguzc@N' Alıntı: yok severim yılanları Genişletmek için tıkla ... Yalandan korkuğum kadar yılandan korkmam...!!!
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: Yalandan korkuğum kadar yılandan korkmam...!!! Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye 'Lorelai' Alıntı: Bilmiyorum dediğim senin sorunaydı zaten -Elektr0 Genişletmek için tıkla ... hadi ya bak şimdi utadım hae ... tühh... görmedim ki göremedim yani ya çok hızlı oluyor bazen kaçıyor ...
'Lorelai' Alıntı: Bilmiyorum dediğim senin sorunaydı zaten -Elektr0 Genişletmek için tıkla ... hadi ya bak şimdi utadım hae ... tühh... görmedim ki göremedim yani ya çok hızlı oluyor bazen kaçıyor ...
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: özledim Genişletmek için tıkla ... Nası bir özleme bu kardeş olarakmı sevfgili olarak mı ?
greenmile' Alıntı: özledim Genişletmek için tıkla ... Nası bir özleme bu kardeş olarakmı sevfgili olarak mı ?
greenmile Üye Castle' Alıntı: Nası bir özleme bu kardeş olarakmı sevfgili olarak mı ? Genişletmek için tıkla ... tatilin bitmesini bekliyorum
Castle' Alıntı: Nası bir özleme bu kardeş olarakmı sevfgili olarak mı ? Genişletmek için tıkla ... tatilin bitmesini bekliyorum
Sandrake Üye greenmile' Alıntı: tatilin bitmesini bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Haa okulu mu ?
Sandrake Üye Elektr0' Alıntı: bir zamanlar buralarda bir yiğit gibi ablam vardı korurdu beni şimdi gelmiyor ... Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: bir zamanlar buralarda bir yiğit gibi ablam vardı korurdu beni şimdi gelmiyor ... Genişletmek için tıkla ...