aman sakın bulaşma:)
pelın_ farkındamısın okadar kısı var bıtek ıkımz konusuyoz ----------Eklendi @ 03:18:36 ---------- Yazıldı @ 03:17:40 ---------- benbı sahur yapıyım artık gelırım 4 te gitmeyın bıyere
farkındamısın okadar kısı var bıtek ıkımz konusuyoz ----------Eklendi @ 03:18:36 ---------- Yazıldı @ 03:17:40 ---------- benbı sahur yapıyım artık gelırım 4 te gitmeyın bıyere
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: farkındamısın okadar kısı var bıtek ıkımz konusuyoz ----------Eklendi @ 03:18:36 ---------- Yazıldı @ 03:17:40 ---------- benbı sahur yapıyım artık gelırım 4 te gitmeyın bıyere Genişletmek için tıkla ... farkındayım abla afiyet olsun hadi bakalım
pelın_' Alıntı: farkındamısın okadar kısı var bıtek ıkımz konusuyoz ----------Eklendi @ 03:18:36 ---------- Yazıldı @ 03:17:40 ---------- benbı sahur yapıyım artık gelırım 4 te gitmeyın bıyere Genişletmek için tıkla ... farkındayım abla afiyet olsun hadi bakalım
'Patron Üye ----------Eklendi @ 03:24:22 ---------- Yazıldı @ 03:21:52 ---------- hala sahur hazır değil yav gıttım geri geldim
----------Eklendi @ 03:24:22 ---------- Yazıldı @ 03:21:52 ---------- hala sahur hazır değil yav gıttım geri geldim
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:24:22 ---------- Yazıldı @ 03:21:52 ---------- hala sahur hazır değil yav gıttım geri geldim Genişletmek için tıkla ... Dwittera yazmışsın... anlamadım patron ...
'Patron' Alıntı: ----------Eklendi @ 03:24:22 ---------- Yazıldı @ 03:21:52 ---------- hala sahur hazır değil yav gıttım geri geldim Genişletmek için tıkla ... Dwittera yazmışsın... anlamadım patron ...
Bluetoooth Üye Bende çıkıyorum üzgünüm ALLAH HEPİNİZE HUZUR VERSİN çıkmadan önce eray sakın kendine ban atma ben okul başlayınca atcam
Bende çıkıyorum üzgünüm ALLAH HEPİNİZE HUZUR VERSİN çıkmadan önce eray sakın kendine ban atma ben okul başlayınca atcam
jigsaw_54 Üye Bluetoooth' Alıntı: Bende çıkıyorum üzgünüm ALLAH HEPİNİZE HUZUR VERSİN çıkmadan önce eray sakın kendine ban atma ben okul başlayınca atcam Genişletmek için tıkla ... valla ben bilmem ozamana kadar durumlar değişebilr hadi iyi uykular bnde sahur yapım
Bluetoooth' Alıntı: Bende çıkıyorum üzgünüm ALLAH HEPİNİZE HUZUR VERSİN çıkmadan önce eray sakın kendine ban atma ben okul başlayınca atcam Genişletmek için tıkla ... valla ben bilmem ozamana kadar durumlar değişebilr hadi iyi uykular bnde sahur yapım
pelın_ ben geldım kimse varmı ----------Eklendi @ 04:36:49 ---------- Yazıldı @ 04:10:13 ---------- y hanı herkes sahurdan sonra burdaydı
ben geldım kimse varmı ----------Eklendi @ 04:36:49 ---------- Yazıldı @ 04:10:13 ---------- y hanı herkes sahurdan sonra burdaydı
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: öle olmus valla erol Genişletmek için tıkla ... ablaaa ??? kimse yok muuu???
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: burdayım ben Genişletmek için tıkla ... heh iyi bari ablacım yeter bana xD
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: napıyosun baklım bende dedım herkes gıtmmıs Genişletmek için tıkla ... nabayım abla bildiğin gibi
pelın_' Alıntı: napıyosun baklım bende dedım herkes gıtmmıs Genişletmek için tıkla ... nabayım abla bildiğin gibi