:@ dil de papuç kadar aynı murat :D senin pabuçun kadar değildir emin ol :ehe
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: dil de papuç kadar aynı murat Genişletmek için tıkla ... senin pabuçun kadar değildir emin ol
-YARINIYOK-' Alıntı: dil de papuç kadar aynı murat Genişletmek için tıkla ... senin pabuçun kadar değildir emin ol
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: tam dayaklıkmış dövüm mü istiyorsan.... Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim hallederim ben ----------Eklendi @ 01:52:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:05 ---------- Bluetoooth' Alıntı: senin pabuçun kadar değildir emin ol Genişletmek için tıkla ... Bak bak şu haylaza
Elektr0' Alıntı: tam dayaklıkmış dövüm mü istiyorsan.... Genişletmek için tıkla ... Yok kardeşim hallederim ben ----------Eklendi @ 01:52:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:05 ---------- Bluetoooth' Alıntı: senin pabuçun kadar değildir emin ol Genişletmek için tıkla ... Bak bak şu haylaza
pelın_ Elektr0' Alıntı: tam dayaklıkmış dövüm mü istiyorsan.... Genişletmek için tıkla ... nadideye laf yok
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok kardeşim hallederim ben Genişletmek için tıkla ... yani her zaman ben seninleyim biliyorsun gerek olursam çagır beni koparak gelirim...
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok kardeşim hallederim ben Genişletmek için tıkla ... yani her zaman ben seninleyim biliyorsun gerek olursam çagır beni koparak gelirim...
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: nadideye laf yok Genişletmek için tıkla ... ben ablama bişi demiyorum ki pelin öğretmenim... ----------Eklendi @ 01:53:55 ---------- Yazıldı @ 01:53:30 ---------- DPool' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... hoş geliVerdin
pelın_' Alıntı: nadideye laf yok Genişletmek için tıkla ... ben ablama bişi demiyorum ki pelin öğretmenim... ----------Eklendi @ 01:53:55 ---------- Yazıldı @ 01:53:30 ---------- DPool' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... hoş geliVerdin
Bluetoooth Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yok kardeşim hallederim ben ----------Eklendi @ 01:52:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:05 ---------- Bak bak şu haylaza Genişletmek için tıkla ... yalanmı
-YARINIYOK-' Alıntı: Yok kardeşim hallederim ben ----------Eklendi @ 01:52:39 ---------- Yazıldı @ 01:52:05 ---------- Bak bak şu haylaza Genişletmek için tıkla ... yalanmı
DPool Üye Elektr0' Alıntı: ben ablama bişi demiyorum ki pelin öğretmenim... ----------Eklendi @ 01:53:55 ---------- Yazıldı @ 01:53:30 ---------- hoş geliVerdin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
Elektr0' Alıntı: ben ablama bişi demiyorum ki pelin öğretmenim... ----------Eklendi @ 01:53:55 ---------- Yazıldı @ 01:53:30 ---------- hoş geliVerdin Genişletmek için tıkla ... Hoş bulduk
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: senin pabuçun kadar değildir emin ol Genişletmek için tıkla ... saygısızzz büyügüne saygın yok bari bayan'a saygın olsun...
Bluetoooth' Alıntı: senin pabuçun kadar değildir emin ol Genişletmek için tıkla ... saygısızzz büyügüne saygın yok bari bayan'a saygın olsun...
SilentOne Üye greenmile' Alıntı: Birazda telefondan girelim bakalim herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... sanada slm lar
greenmile' Alıntı: Birazda telefondan girelim bakalim herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... sanada slm lar
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: yalanmı Genişletmek için tıkla ... Yalan tabi ablalara karşı gelinmez taş olursun taş
Bluetoooth' Alıntı: yalanmı Genişletmek için tıkla ... Yalan tabi ablalara karşı gelinmez taş olursun taş
pelın_ SilentOne' Alıntı: iyi geceler gece kuşları bu arda yinemi kavga var Genişletmek için tıkla ... yok kutlama var ne kavgası
SilentOne' Alıntı: iyi geceler gece kuşları bu arda yinemi kavga var Genişletmek için tıkla ... yok kutlama var ne kavgası
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Yalan tabi ablalara karşı gelinmez taş olursun taş Genişletmek için tıkla ... bnim işim zor o zaman ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Yalan tabi ablalara karşı gelinmez taş olursun taş Genişletmek için tıkla ... bnim işim zor o zaman ...