pelın_
haha mutaru kacırdıngördünüz demi murat ben olmadan konu da bile kalmıyor onu gitsin diye çıkıyorum dedim![]()

haha mutaru kacırdıngördünüz demi murat ben olmadan konu da bile kalmıyor onu gitsin diye çıkıyorum dedim![]()

Ha ha bende de öle oluyor

radyosunu bulamıyorum ya
bu arada eray yokkŞu anda 10 kişi bu konuyu okuyor. (5 üye ve 5 misafir)
Iyi oldu ıyıhaha mutaru kacırdın![]()

valla delı olcam ya![]()
dikkat et'te o zehir benim yanlışlığımla içeceğine düşmesinMurat amcana söyle de parti yapsın sana ben zehir hediye edeceğim sana![]()

dün dinliyorduk
bir aralar aşk acısı çekliyordu .
bu arada eray yokk
dikkat et'te o zehir benim yanlışlığımla içeceğine düşmesin![]()
of bulamıyorum yaEyvah en çekici bölümü başlada kadına kombi tarak kokareş dedirtçekler

ya zaen starda programı yok mu bu gün onun radyo yanını varsa bile bant tır..ya dün dıyodu bana radyo dınlet dıye gelemdı bak
----------Eklendi @ 01:47:17 ---------- Yazıldı @ 01:46:57 ----------
düşmez düşmezdüşmez sen rahat ol----------Eklendi @ 01:46:57 ---------- Yazıldı @ 01:46:26 ----------ya dün dıyodu bana radyo dınlet dıye gelemdı bak----------Eklendi @ 01:47:17 ---------- Yazıldı @ 01:46:57 ----------ya dün dıyodu bana radyo dınlet dıye gelemdı bak----------Eklendi @ 01:48:06 ---------- Yazıldı @ 01:47:17 ----------of bulamıyorum ya
: 
dikkat et'te o zehir benim yanlışlığımla içeceğine düşmesin![]()
dil de papuç kadar aynı murat 
ablaya laf yok heyyydil de papuç kadar aynı murat
![]()
ablaya laf yok heyyydil de papuç kadar aynı murat
![]()
tam dayaklıkmış dövüm mü istiyorsan....dil de papuç kadar aynı murat
![]()
Sağol canımbant yayını sanırım ya tv dekı sarmmadı çok sacma geldı bana----------Eklendi @ 01:50:09 ---------- Yazıldı @ 01:49:54 ----------ablaya laf yok heyyy----------Eklendi @ 01:50:28 ---------- Yazıldı @ 01:50:09 ----------ablaya laf yok heyyy