Pelin abla radyoya daldı :D ben birazdan gelirim şarz fullensin :D Tamam
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: Pelin abla radyoya daldı ben birazdan gelirim şarz fullensin Genişletmek için tıkla ... Tamam
Bluetoooth' Alıntı: Pelin abla radyoya daldı ben birazdan gelirim şarz fullensin Genişletmek için tıkla ... Tamam
pelın_ bluetoooth' Alıntı: pelin abla radyoya daldı :d ben birazdan gelirim şarz fullensin :d Genişletmek için tıkla ... burdayımm ----------Eklendi @ 01:35:34 ---------- Yazıldı @ 01:35:09 ---------- bluetoooth' Alıntı: bugün ayın 20'simi? Nasıl unuturum? : : : : : : : : : Genişletmek için tıkla ... noldu neyı unuttun
bluetoooth' Alıntı: pelin abla radyoya daldı :d ben birazdan gelirim şarz fullensin :d Genişletmek için tıkla ... burdayımm ----------Eklendi @ 01:35:34 ---------- Yazıldı @ 01:35:09 ---------- bluetoooth' Alıntı: bugün ayın 20'simi? Nasıl unuturum? : : : : : : : : : Genişletmek için tıkla ... noldu neyı unuttun
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: Bugün ayın 20'simi? Nasıl unuturum? : : : : : : : : : Genişletmek için tıkla ... Neden ki
Bluetoooth' Alıntı: Bugün ayın 20'simi? Nasıl unuturum? : : : : : : : : : Genişletmek için tıkla ... Neden ki
pelın_ Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam
Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam Genişletmek için tıkla ... evet oluyor F5 yapınca teke düşüyo tekrar ----------Eklendi @ 01:38:13 ---------- Yazıldı @ 01:37:54 ---------- Bluetoooth' Alıntı: 2 gün sonra doğum günüm var Genişletmek için tıkla ... bir şey oldu sandık
pelın_' Alıntı: Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam Genişletmek için tıkla ... evet oluyor F5 yapınca teke düşüyo tekrar ----------Eklendi @ 01:38:13 ---------- Yazıldı @ 01:37:54 ---------- Bluetoooth' Alıntı: 2 gün sonra doğum günüm var Genişletmek için tıkla ... bir şey oldu sandık
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam Genişletmek için tıkla ... senin gine iyi benim hesap her mesajdan sonra çıkış yapıyor
pelın_' Alıntı: Ya bu msj lar neden ıkı kere gıdıyo sızdede oluyomu sayfadan ayrıl sayfada kal dıye bı uyarı delı olcam Genişletmek için tıkla ... senin gine iyi benim hesap her mesajdan sonra çıkış yapıyor
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: He bende sayfada kal dıyorum ozaman yolluyo sanırım ıkıtanedelıoldum ya Genişletmek için tıkla ... Ha ha bende de öle oluyor
pelın_' Alıntı: He bende sayfada kal dıyorum ozaman yolluyo sanırım ıkıtanedelıoldum ya Genişletmek için tıkla ... Ha ha bende de öle oluyor
-YARINIYOK- Üye Bluetoooth' Alıntı: 2 gün sonra doğum günüm var Genişletmek için tıkla ... Murat amcana söyle de parti yapsın sana ben zehir hediye edeceğim sana
Bluetoooth' Alıntı: 2 gün sonra doğum günüm var Genişletmek için tıkla ... Murat amcana söyle de parti yapsın sana ben zehir hediye edeceğim sana
Sandrake Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Murat amcana söyle de parti yapsın sana ben zehir hediye edeceğim sana Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: Murat amcana söyle de parti yapsın sana ben zehir hediye edeceğim sana Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK- Üye gördünüz demi murat ben olmadan konu da bile kalmıyor onu gitsin diye çıkıyorum dedim
Sandrake Üye Bluetoooth' Alıntı: matrax çok komik yaa radyosu ama Genişletmek için tıkla ... evet ya keşke zonguldakta birşey yapsalarda gitsem Kokareç mısır martisi yapıyorlar ----------Eklendi @ 01:43:24 ---------- Yazıldı @ 01:43:05 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: gördünüz demi murat ben olmadan konu da bile kalmıyor onu gitsin diye çıkıyorum dedim Genişletmek için tıkla ... çok fenasın abla
Bluetoooth' Alıntı: matrax çok komik yaa radyosu ama Genişletmek için tıkla ... evet ya keşke zonguldakta birşey yapsalarda gitsem Kokareç mısır martisi yapıyorlar ----------Eklendi @ 01:43:24 ---------- Yazıldı @ 01:43:05 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: gördünüz demi murat ben olmadan konu da bile kalmıyor onu gitsin diye çıkıyorum dedim Genişletmek için tıkla ... çok fenasın abla
-YARINIYOK- Üye Castle' Alıntı: evet ya keşke zonguldakta birşey yapsalarda gitsem Kokareç mısır martisi yapıyorlar----------Eklendi @ 01:43:24 ---------- Yazıldı @ 01:43:05 ----------çok fenasın abla Genişletmek için tıkla ... Eh az biraz öyleyim
Castle' Alıntı: evet ya keşke zonguldakta birşey yapsalarda gitsem Kokareç mısır martisi yapıyorlar----------Eklendi @ 01:43:24 ---------- Yazıldı @ 01:43:05 ----------çok fenasın abla Genişletmek için tıkla ... Eh az biraz öyleyim