yaa gidemiyorum :) nereye gideceksin?
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: nereye gideceksin? Genişletmek için tıkla ... abi yatıyorum demiştim ama yatmadım nadide ablaya pm atmaktan göremedin dimi
greenmile' Alıntı: nereye gideceksin? Genişletmek için tıkla ... abi yatıyorum demiştim ama yatmadım nadide ablaya pm atmaktan göremedin dimi
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: bu arada öğretmen oluyomuşuz tebrikler bir kez daha üniversiteli çöm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler de boşuna sevinme beraber çalışırız diyordun ya bu iş olmaz
greenmile' Alıntı: bu arada öğretmen oluyomuşuz tebrikler bir kez daha üniversiteli çöm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler de boşuna sevinme beraber çalışırız diyordun ya bu iş olmaz
greenmile Üye Mareşal' Alıntı: abi yatıyorum demiştim ama yatmadım nadide ablaya pm atmaktan göremedin dimi Genişletmek için tıkla ... evet göremedim göstersene olum senin üzerini çok pis çizdim,görüşeceğiz
Mareşal' Alıntı: abi yatıyorum demiştim ama yatmadım nadide ablaya pm atmaktan göremedin dimi Genişletmek için tıkla ... evet göremedim göstersene olum senin üzerini çok pis çizdim,görüşeceğiz
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: yok onada onsuz olurmu hıç ----------Eklendi @ 00:49:42 ---------- Yazıldı @ 00:49:26 ---------- büyük konuşmayın bak gerçek olur bıgun Genişletmek için tıkla ... Ablacım konun hazır
pelın_' Alıntı: yok onada onsuz olurmu hıç ----------Eklendi @ 00:49:42 ---------- Yazıldı @ 00:49:26 ---------- büyük konuşmayın bak gerçek olur bıgun Genişletmek için tıkla ... Ablacım konun hazır
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Teşekkürler de boşuna sevinme beraber çalışırız diyordun ya bu iş olmaz Genişletmek için tıkla ... beraber çalışırız mı çocuk dediğin adam seneye mezun
-YARINIYOK-' Alıntı: Teşekkürler de boşuna sevinme beraber çalışırız diyordun ya bu iş olmaz Genişletmek için tıkla ... beraber çalışırız mı çocuk dediğin adam seneye mezun
Mareşal Üye greenmile' Alıntı: evet göremedim göstersene olum senin üzerini çok pis çizdim,görüşeceğiz Genişletmek için tıkla ... yaa abi sen dövsen erkek dövdü en azndan derim ama nadide abla döverse
greenmile' Alıntı: evet göremedim göstersene olum senin üzerini çok pis çizdim,görüşeceğiz Genişletmek için tıkla ... yaa abi sen dövsen erkek dövdü en azndan derim ama nadide abla döverse
Bluetoooth Üye greenmile' Alıntı: nereye gideceksin? Genişletmek için tıkla ... Ben senin yanındayım murat abi
Mareşal Üye pelın_' Alıntı: HAH HEPSINI KACIRDIM Genişletmek için tıkla ... abla albay olmuşsun tebrik ederim
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: Matraxı izleyen varmı? Genişletmek için tıkla ... BEN bulamıyorum kım konusuyo
greenmile Üye Bluetoooth' Alıntı: Ben senin yanındayım murat abi Genişletmek için tıkla ... tarafını belli et sonradan dönüş olmasın
Bluetoooth' Alıntı: Ben senin yanındayım murat abi Genişletmek için tıkla ... tarafını belli et sonradan dönüş olmasın
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: bi pm atıcam da editleyip eklersin diye korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Yapmam korkma mobilde ilerleyemedim o kadar
greenmile' Alıntı: bi pm atıcam da editleyip eklersin diye korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Yapmam korkma mobilde ilerleyemedim o kadar
Mareşal Üye inci55' Alıntı: ben yeni geldim ama herkes gidiyor herhalde.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hemşerim
inci55' Alıntı: ben yeni geldim ama herkes gidiyor herhalde.. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin hemşerim
Bluetoooth Üye pelın_' Alıntı: BEN bulamıyorum kım konusuyo Genişletmek için tıkla ... starda programı var kadın çıldırdı
pelın_' Alıntı: BEN bulamıyorum kım konusuyo Genişletmek için tıkla ... starda programı var kadın çıldırdı