Sandrake
Üye
murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona![]()
bu ağar oldu işte
murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona![]()
[sıze=2]
teşekkür ederim pelincim , gayet iyiyim buluşmadan geldim . Keyifliydi valla ..
sen nasılsın ?[/sıze]
[sıze=3][ı]murat sırf benimle konuşmak için bana laf atıp durma ne laf anlamaz çıktın ya var benim sevgilim düş yakamdan söylerim bak seni ona[/ı][/sıze]

nadide abla tehdit alıyorum ama

hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine![]()
eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınlamurat abi ben senin yanındayım şahit olurum![]()

hem sevgilin var hem beni özelden mesaj yağmuruna tutuyorsun yazık ya... bu arada benimde var 2 türlü de ayıp ediyorsun hem kendininkine,hem benimkine![]()
eğer mesaj göndermişse prt screene bas resmi çek yayınla![]()
yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben![]()
Polise git ablanadide abla tehdit alıyorum ama
bizde öyle şey olmaz neysek o 
annem yaşında kadın bana ilan-ı aşk ediyor ya olgun kadınlardan hoşlanmıyorum![]()
yaa ben yine aynı sayfayı yenileyip duruyorum yaa

murat abiden alıyorum ablabizde öyle şey olmaz neysek o
![]()

yok murat yok sen bırakmayacaksin peşimi anladım ben![]()

nadide tatlım senın ıcın bu yenı öğretmen adıyımız senı sevıyoruz muratta dahil