Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye

bede gıtmek ıstemıyorum ama yemek yapmm lazım :)
hmm napalım artık neyse kolay gelsin

----------Eklendi @ 02:57:44 ---------- Yazıldı @ 02:57:05 ----------

neyse bnde kaçem midem yoksa kendisini sindirecek 10 dk ya gelirim :D

Sandrake

Sandrake

Üye
Hadi bende sahura gidiyorum Sahurdan sonra burdayım

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
Karıştırdin sen bana yalvarıyordün ben hiç fındık toplamadım hiç bahçem olmadı ev araba benden bahçe senden olsun diye az mi yalvardın :D ama ben ne yaptım elimin tersi ile ittim seni kabullenemedin bunları seni gececilerde rezil ederim dedin ve yapıyorsun :ehe
c,dd, m,s,n aaaaa :aha:

greenmile

greenmile

Üye
Karıştırdin sen bana yalvarıyordün ben hiç fındık toplamadım hiç bahçem olmadı ev araba benden bahçe senden olsun diye az mi yalvardın :D ama ben ne yaptım elimin tersi ile ittim seni kabullenemedin bunları seni gececilerde rezil ederim dedin ve yapıyorsun :ehe

yalana bak ya kız bize hem asılıyor,özelden taciz ediyor milletin önünde kendini haklı gösterme cabası içine giriyor pess :) Nadide kabul etmen zor ama sana karşı bilgi ilgi duymuyorum.Sen benden kartsın tercihen benden küçük olmalı :) Kalbini kırmadım umarım :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
afiyet olsun giden arkadaşlar :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yalana bak ya kız bize hem asılıyor,özelden taciz ediyor milletin önünde kendini haklı gösterme cabası içine giriyor pess :) Nadide kabul etmen zor ama sana karşı bilgi ilgi duymuyorum.Sen benden kartsın tercihen benden küçük olmalı :) Kalbini kırmadım umarım :ehe
Asıl sen benden küçüksün ve ablana asilmaya utanmıyorsun:D o minicik kalbini kırmak istemezdim:ehe ama bunlara alışman lazım üzülme karşına çokları çıkar teklifini kabul etmediğini söylemiştim defalarca tekrar söyleyeyim teklifini kabul etmiyorum yaşına göre birini bul ve bana bir daha pm atma atarsan bile abla kardeş gibi olsun lütfen hem bana ilgi duyuyorsun diye utanmana gerek yok her insanın başına gelebilir :D

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
Asıl sen benden küçüksün ve ablana asilmaya utanmıyorsun:D o minicik kalbini kırmak istemezdim:ehe ama bunlara alışman lazım üzülme karşına çokları çıkar teklifini kabul etmediğini söylemiştim defalarca tekrar söyleyeyim teklifini kabul etmiyorum yaşına göre birini bul ve bana bir daha pm atma atarsan bile abla kardeş gibi olsun lütfen hem bana ilgi duyuyorsun diye utanmana gerek yok her insanın başına gelebilir :D
:d::ehe:kop:

greenmile

greenmile

Üye

Bana attığın özel mesajı yayınlamak zorundayım maalesef olay bu noktaya geldi:D

canım bak yaş benim için problem değil hem birkaç aydan birşey olmaz değil mi?Her gece seni düşünüyorum,sen bir adım at gerisini bana bırak.Sen gelmezsen ben geleyim ne olur,günlerdim ağlıyorum.Sen geleceksin diye gececilerden çıkmaz oldum anla beni biraz...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Bana attığın özel mesajı yayınlamak zorundayım maalesef olay bu noktaya geldi:Dcanım bak yaş benim için problem değil hem birkaç aydan birşey olmaz değil mi?Her gece seni düşünüyorum,sen bir adım at gerisini bana bırak.Sen gelmezsen ben geleyim ne olur,günlerdim ağlıyorum.Sen geleceksin diye gececilerden çıkmaz oldum anla beni biraz...
Umut dünyasındasin ya çok üzülüyorum senin bu durumuna :ehe sana söz vermiştim bana aşıldığını kimseye söylemeyeceğime dair seni utandırdım biliyorum ama artık konu kapandı telifine cevap veriyorum HAYIR:ehe

----------Eklendi @ 03:09:43 ---------- Yazıldı @ 03:09:12 ----------

sahura gidiyorum ben

greenmile

greenmile

Üye
Umut dünyasındasin ya çok üzülüyorum senin bu durumuna :ehe sana söz vermiştim bana aşıldığını kimseye söylemeyeceğime dair seni utandırdım biliyorum ama artık konu kapandı telifine cevap veriyorum HAYIR:ehe

Nadide senin durumunun psikolojide bir tanımı var istediğini elde edemedeğinde karşındaki kişiye otomatik olarak karşı bir tepki oluşturuyorsun.Seni anlıyorum reddedilmek kolay değil.Zamanla kabullenirsin sende ama inan ben bişey yapamam sevgilim de var yani bunun bari soğutması gerekir benden diyorum ama yok arkadaş muratta murat :):ehe

----------Eklendi @ 03:13:15 ---------- Yazıldı @ 03:12:16 ----------

----------Eklendi @ 03:09:43 ---------- Yazıldı @ 03:09:12 ----------

sahura gidiyorum ben

tamam afiyet olsun yemek ye üstüne soğuk su iç :ehe

bende gideceğim birazdan :)

Elektr0

Elektr0

Üye
sadece gülüom laa :ehe:kop::d: ikiside mecnun bence ...
ablacım ya sen ne yaptın öleee hiç beklemiyordum...

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Bana attığın özel mesajı yayınlamak zorundayım maalesef olay bu noktaya geldi:Dcanım bak yaş benim için problem değil hem birkaç aydan birşey olmaz değil mi?Her gece seni düşünüyorum,sen bir adım at gerisini bana bırak.Sen gelmezsen ben geleyim ne olur,günlerdim ağlıyorum.Sen geleceksin diye gececilerden çıkmaz oldum anla beni biraz...
waaa :D

----------Eklendi @ 03:36:42 ---------- Yazıldı @ 03:31:57 ----------

yasak aşk :hmmm

pelın_

ahda geldım noldu burda böle

----------Eklendi @ 03:49:50 ---------- Yazıldı @ 03:41:08 ----------

ana kımse kalmamıs yahu

----------Eklendi @ 04:09:41 ---------- Yazıldı @ 03:49:50 ----------

ana herkes vall agıtmı shdı dükkni kapatalım barı ıyı sabahlar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Nadide senin durumunun psikolojide bir tanımı var istediğini elde edemedeğinde karşındaki kişiye otomatik olarak karşı bir tepki oluşturuyorsun.Seni anlıyorum reddedilmek kolay değil.Zamanla kabullenirsin sende ama inan ben bişey yapamam sevgilim de var yani bunun bari soğutması gerekir benden diyorum ama yok arkadaş muratta murat :):ehe----------Eklendi @ 03:13:15 ---------- Yazıldı @ 03:12:16 ----------tamam afiyet olsun yemek ye üstüne soğuk su iç :ehebende gideceğim birazdan :)
Senin bu anlattıklarına karşılık atalarımız çok güzel bir laf söylemiş kedi uzanamadıgı ete mundar dermiş:ehe eğer ben asılsaydim senin konuyu uzatmadan kapatman gerekirdi sen asılıyorsun ki sırf benimle konuşmak için konuyu uzatıyorsun kardeşim laf mi anlamıyorsun sen küçüksün büyü de gel :ehe artık bırak yakamı :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Nadıde cnm noluyo kız

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bir şey olduğu yok kuzum :)

• Beğen
Elektr0

Elektr0