Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Sandrake

Sandrake

Üye
Elektr0

Elektr0

Üye
y akımkıme asılıyo
boş ver ... :D konuyu değiştirelim GEl nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. hangi marka parfümü kullanıyorsun... saçların renği çok güzelmiş boyattın mı :ehe:kop::d:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Ben Çıktım iyi geceler

SilentOne

SilentOne

Üye

boş ver ... :D konuyu değiştirelim GEl nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. hangi marka parfümü kullanıyorsun... saçların renği çok güzelmiş boyattın mı :ehe:kop::d:

allahım::D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
murat düş yakamdan yok bana ev alacakmış yok araba alacakmiş istemiyorum ya artık bırak peşimi 3 aydır yeter :ehe

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Sandrake

Sandrake

Üye

Fzla kaçtı buu

----------Eklendi @ 02:51:45 ---------- Yazıldı @ 02:51:25 ----------

murat düş yakamdan yok bana ev alacakmış yok araba alacakmiş istemiyorum ya artık bırak peşimi 3 aydır yeter :ehe

Abovvvv Vışşş

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
greenmile

greenmile

Üye

nadide bana bunları sen dedin biz çok zenginiz tarlamız var fındık toplayalım gel diye bıktırdı beni ya ne seni ne de fındıkları istemiyorum :D:ehe

pelın_

[sıze=2][ı]
boş ver ... :d konuyu değiştirelim gel nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. Hangi marka parfümü kullanıyorsun... Saçların renği çok güzelmiş boyattın mı :ehe:kop::d:
[/ı][/sıze]
anam sorulara bak:)

Üst Alt