SilentOne
Üye
herkese iyi geceler ben yatıyorum

Evet aynen öyle
anam ne ara oldu buEvet aynen öyle
daha demin beni kaçır demedin mi sen ayıp oluyor kızıyorum bohçam hazır gel al beni diye yalvarıyodun aynı bu kadın gibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

napak çaqırakmı adminlerden biriniEvet aynen öyle

boş ver ...y akımkıme asılıyo
konuyu değiştirelim GEl nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. hangi marka parfümü kullanıyorsun... saçların renği çok güzelmiş boyattın mı 

sen şarkı ararken
anam ne ara oldu bu

Hasan abiye pm atalım mı ?

İyi uykularrr
boş ver ...konuyu değiştirelim GEl nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. hangi marka parfümü kullanıyorsun... saçların renği çok güzelmiş boyattın mı
![]()

boş ver ...konuyu değiştirelim GEl nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. hangi marka parfümü kullanıyorsun... saçların renği çok güzelmiş boyattın mı
![]()
murat düş yakamdan yok bana ev alacakmış yok araba alacakmiş istemiyorum ya artık bırak peşimi 3 aydır yeter![]()
hasan abi kavga var koş yetiş
atıp ne diyecen merak ettim![]()
kıza zorla aılıyorlar 
atıp ne diyecen merak ettim![]()
murat düş yakamdan yok bana ev alacakmış yok araba alacakmiş istemiyorum ya artık bırak peşimi 3 aydır yeter![]()

anam sorulara bak[sıze=2][ı]
boş ver ... :d konuyu değiştirelim gel nasılsın işler nasıl gidiyor yeni hangi model ayakkabı aldın en son ki yaptıgın yemek neydi.. Hangi marka parfümü kullanıyorsun... Saçların renği çok güzelmiş boyattın mı[/ı][/sıze]

şikayet et şikayet etmurat düş yakamdan yok bana ev alacakmış yok araba alacakmiş istemiyorum ya artık bırak peşimi 3 aydır yeter![]()