Sandrake
Üye
hoşbulduk .. Dwitterdan benim tweetleri okusun bende ounun dediklerini yapayım her şey karşılık lı![]()
böle mesaj at kesin okur
hoşbulduk .. Dwitterdan benim tweetleri okusun bende ounun dediklerini yapayım her şey karşılık lı![]()
bana algoritma zeka deme bide anti sosyal demedim ama kodları ezberleyene kadar lünüx ü mıncıklarsın oda 2 seneni alır
sen bize antisosyal mi diyosuntabi bu bölümü kaldırabilmek için algoritma zekası şart
sen mutfkta mutluysan devam edeceksin
Kaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşimpelin abla beni kabul etmicekmisin![]()
tabi cnm kaçkere tava yedim yha
hah atest ten başarıyla gectın bızde bölüme gelen öğrencilerı SÖLUYOZ BUNU

Kaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşim
Azarı işittitamam abla kusura bakmayınKaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşim
sana kıllıqınaKaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşim

bana algoritma zeka deme bide anti sosyal demedim ama kodları ezberleyene kadar lünüx ü mıncıklarsın oda 2 seneni alır
yapılan bişeyi yeniden yapmak marifet değildir,onu geliştireceksin
Bir tek Allahtan ayda olsa 3 harflilerden korkarımkorktun tabi şimdi yeme bizi![]()
Kaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşim

katıldığımı belirtmekten kıvanç ve mutluluk duyuyorum... evet bence de gurban sorma karşıdakine bırak ...Kaç kere sordun artık zorluyorsun ederse eder etmezse etmez niye paso soruyorsun kardeşim
Bir tek Allahtan ayda olsa 3 harflilerden korkarım

sana bişey dediğim yok kodlar hiçbir zaman ezberlenmez bilgisayarcı adam mantığını kavraryapılan bişeyi yeniden yapmak marifet değildir,onu geliştireceksin
![]()

Az kaldı sıra sana geliyoAzarı işitti

aa tabkiside sen gel onu vizede ve finalde hocalarına de bak yiyon mu f yi![]()

Kurusluk bişey yok seni azarlamadim söyledim sadecetamam abla kusura bakmayın
3 harflı demn dah a kötü bılıyomusundırek cin de
bende 3 harfliyim![]()