-YARINIYOK-
Üye
Sağ kolum olmayı red ettiğin içinvay tınlanmıyoruz şaka maka![]()

Sağ kolum olmayı red ettiğin içinvay tınlanmıyoruz şaka maka![]()

valla istedıkten sonr aoluyo mesela bende ok istedım o beölumu olmadı ama başka bölum okudum sonra buna devam ettım öle yanı
inş. gelir yoksa bio bölüme dewam artık vericez 20bin tl yi oda biraz deqil baya zor aşcı olucaz ama sen bişiler yaparsın bana![]()
sen kapı zılını duydunmuKadın ney çaldı adam keşke ney çalan karım olsa dedi abazan ya
Seni gebertiriz olur biter şehir birleştirmeye gerek yokwayyolmadı bir kaç şehir birleştirirz sorun muu----------Eklendi @ 02:11:26 ---------- Yazıldı @ 02:11:09 ----------ohaa
![]()

Sağ kolum olmayı red ettiğin için![]()

gel takas edek bölümleri sen bio bn aşçılık sonra aşçılık die baqır
valla istedıkten sonr aoluyo mesela bende ok istedım o beölumu olmadı ama başka bölum okudum sonra buna devam ettım öle yanı

burdayımmpelin abla nerdesinnn
[sıze=1]----------eklendi @ 02:12:38 ---------- yazıldı @ 02:12:23 ----------[/sıze]
şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (9 üye ve 3 misafir)
[lıst]
[*]castle
[*]-yarınıyok-+
[*]mert+
[*]greenmile+
[*]eray_aksoylu
[*]silentone
[*]pelın_+
[*]bluetoooth
[/lıst]

Anlamadımpehhh güldüm 2 yi 12 gece bak![]()

[sıze=3][ı]
gel takas edek bölümleri sen bio bn aşçılık sonra aşçılık die baqır :d[/ı][/sıze]
aaa çok ayıp asker çocuquyuz bi hemde kurmay albay 2 sene sonra generalSeni gebertiriz olur biter şehir birleştirmeye gerek yok![]()

Inşallah yaz bana mutlaka yoksa...hadi ben çıkıyorum herkese iyi geceler..yarın inşallah Bilkent bilgisayar kazanacam![]()

bn veririm üzerine parada veririm nie seçtiysem sanki
hayatta vermem bölümümü kıskanma oku senınde olsun
hadi ben çıkıyorum herkese iyi geceler..
yarın inşallah Bilkent bilgisayar kazanacam![]()
iyi gecelerinş kardeşim hadi hayırlısıhadi ben çıkıyorum herkese iyi geceler..
yarın inşallah Bilkent bilgisayar kazanacam![]()
bilgisayarmı yok be
bölümün kralı işte buiyi geceler
Anlamadım![]()

Benimde istediğim bölümdü ama yazmadım benim annemde aşçıhayatta vermem bölümümü kıskanma oku senınde olsun