-YARINIYOK-
Üye
Hayır olmasol kolunda ben oluyummu?![]()
ceza vermeye kimse kalmıyor o zamanHayır olmasol kolunda ben oluyummu?![]()
ceza vermeye kimse kalmıyor o zamanevet saldıralım (bu mesajı ben olmamam için yazdım)
----------Eklendi @ 02:06:50 ---------- Yazıldı @ 02:06:23 -
Yok yaa ben öyle yaptım![]()

evet saldıralım (bu mesajı ben olmamam için yazdım)
----------Eklendi @ 02:06:50 ---------- Yazıldı @ 02:06:23 ----------
Yok yaa ben öyle yaptım![]()
beni tanıyomuyduntamam doru diyorsun valla yaa daha kimseyi tanımıyorum aslında izlediydim sizleri uzaktan tanıyorum fakat içinize girince çok farklıcengiz abi dediydi hadi len dediydim ama doğruymuş valla![]()

Buna çok sevindim:ühü: bana öle deme canımı çok yaktın ama :ühü:

war yha seninle aynı şehirde tanışmayı çok isterdim bole sivri dilli bir hanım efendiydeNapim seversen yanlış düşündün![]()
ıstedıgın bölum supe inş olur önü acık meslek senın adına sevınırım
aslında sırf gastronomi istediqim için girdim bu sene tekrardan öss e tutarsa süper olur meslek daş oluruz
yooobeni tanıyomuydun![]()
neden bn sevinemiyom pekiBuna çok sevindim![]()

beni tanıyomuydun![]()

O şehir ikimize az gelirwar yha seninle aynı şehirde tanışmayı çok isterdim bole sivri dilli bir hanım efendiyde

Hayır olmaceza vermeye kimse kalmıyor o zaman

inş. gelir yoksa bio bölüme dewam artık vericez 20bin tl yi oda biraz deqil baya zor aşcı olucaz ama sen bişiler yaparsın bana
ıstedıgın bölum supe inş olur önü acık meslek senın adına sevınırım

wayyO şehir ikimize az gelir![]()
olmadı bir kaç şehir birleştirirz sorun muuAdam arabanın tekerine parlasın diye ayakkabı boyası sürüyomuş![]()

inş. gelir yoksa bio bölüme dewam artık vericez 20bin tl yi oda biraz deqil baya zor aşcı olucaz ama sen bişiler yaparsın bana![]()