SilentOne
Üye
ama bak senin vardiqin ceza ban zewk veriri bak pelin verse acıdan kıvranırım heraldeBu ne böyle insan cezadan zevk mi alır sana ceza vermiyorum bu daha büyük ceza olur senin için![]()

ama bak senin vardiqin ceza ban zewk veriri bak pelin verse acıdan kıvranırım heraldeBu ne böyle insan cezadan zevk mi alır sana ceza vermiyorum bu daha büyük ceza olur senin için![]()

se aglamya tmm ederım senı tanımıyordum ondan kabul etmedım

sahura dımı gerı gelcen yanıBen Gidiyorum GençLer görüşmek üzere...hayırLı Geceler..(İnsan , Yüreğinde taşıdığı sevğilerle insan olur...!!!)
Ben Gidiyorum GençLer görüşmek üzere...hayırLı Geceler..(İnsan , Yüreğinde taşıdığı sevğilerle insan olur...!!!)

Ben Gidiyorum GençLer görüşmek üzere...hayırLı Geceler..(İnsan , Yüreğinde taşıdığı sevğilerle insan olur...!!!)

iyi gecelerBen Gidiyorum GençLer görüşmek üzere...hayırLı Geceler..(İnsan , Yüreğinde taşıdığı sevğilerle insan olur...!!!)

ama bak senin vardiqin ceza ban zewk veriri bak pelin verse acıdan kıvranırım heralde![]()
sana bi çorba yaprım al kaynayana kadar karıstır derım okulda erkk ögrencılerıme verdıgım ceza yada bulaşık yıkattırıyodum off super çok ozledım okulu
çok güzel ama
abla sen bana her gece şu matraxı açtır 
Ne yani hava mi atıyonbnim memleket sivas normalde denizli de doqdum gezdim geri geldim simdi denizlideyim bayramda antalya bayramdan sonra izmir ondan sonra antalya tabi üniv sınav sonucuna göre antalya bio okuyom ama bakalım güzel bir izmirde bolüm gelirse süper olur

adım gectı bak burdasana bi çorba yaprım al kaynayana kadar karıstır derım okulda erkk ögrencılerıme verdıgım ceza yada bulaşık yıkattırıyodum off super çok ozledım okulu

evet güzel yapmışlarabla sen bana her gece şu matraxı açtır
![]()

İyi gecelerBen Gidiyorum GençLer görüşmek üzere...hayırLı Geceler..(İnsan , Yüreğinde taşıdığı sevğilerle insan olur...!!!)

bi sivaslı daha var ama o ana avrat....![]()
herkes greenmile i şikayet etsin![]()

anam bee bole ceza çin işkencesini geçti yha![]()