selam ben geldim Hoşgeldinn Abla
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: niden acaba Genişletmek için tıkla ... ablam istedi diye pelın_' Alıntı: ay sagol ablası ama geçtı o dedıgım yer yınede dınle Genişletmek için tıkla ... olsun canın sağolsun dinlicem
Elektr0' Alıntı: niden acaba Genişletmek için tıkla ... ablam istedi diye pelın_' Alıntı: ay sagol ablası ama geçtı o dedıgım yer yınede dınle Genişletmek için tıkla ... olsun canın sağolsun dinlicem
Revengeful Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: selam ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin cano
jigsaw_54 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: selam ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiin... bakın ben gelir demiştim
-YARINIYOK-' Alıntı: selam ben geldim Genişletmek için tıkla ... hoşgeldiiin... bakın ben gelir demiştim
pelın_ Castle' Alıntı: Beni takan yok gine beni sevmiyomusunuz ya Genişletmek için tıkla ... seni neden takmayalım burdayız amaa
Castle' Alıntı: Beni takan yok gine beni sevmiyomusunuz ya Genişletmek için tıkla ... seni neden takmayalım burdayız amaa
Şehriyar Üye eray_aksoylu' Alıntı: gözün mü kaldı ya kullancağım sitede kabul etmiyor yaa Genişletmek için tıkla ... cozunurluk fazla geliyodur belki resmin boyutunu dusur de dene
eray_aksoylu' Alıntı: gözün mü kaldı ya kullancağım sitede kabul etmiyor yaa Genişletmek için tıkla ... cozunurluk fazla geliyodur belki resmin boyutunu dusur de dene
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: hoşgeldiiin... bakın ben gelir demiştim Genişletmek için tıkla ... çok pis alışkanlık oldu ben işe başladıgımda napcambılmıyorum ya
eray_aksoylu' Alıntı: hoşgeldiiin... bakın ben gelir demiştim Genişletmek için tıkla ... çok pis alışkanlık oldu ben işe başladıgımda napcambılmıyorum ya
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: sende hep sebep arıyon hee ----------Eklendi @ 00:43:19 ---------- Yazıldı @ 00:43:00 ---------- ahanda hoşgeldınn Genişletmek için tıkla ... ''ahanda'' die ses kaydet gönder bana yaa
pelın_' Alıntı: sende hep sebep arıyon hee ----------Eklendi @ 00:43:19 ---------- Yazıldı @ 00:43:00 ---------- ahanda hoşgeldınn Genişletmek için tıkla ... ''ahanda'' die ses kaydet gönder bana yaa
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: peki dinle hem orda bişey olunca buraya yazıyorum sohbetten gerı kalma Genişletmek için tıkla ... iki tarafta bağımlılık yapıor hadi hayırlısı
pelın_' Alıntı: peki dinle hem orda bişey olunca buraya yazıyorum sohbetten gerı kalma Genişletmek için tıkla ... iki tarafta bağımlılık yapıor hadi hayırlısı
pelın_ neden ya ----------Eklendi @ 00:46:35 ---------- Yazıldı @ 00:46:19 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: iki tarafta bağımlılık yapıor hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... valla nolcak bılmıyorum
neden ya ----------Eklendi @ 00:46:35 ---------- Yazıldı @ 00:46:19 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: iki tarafta bağımlılık yapıor hadi hayırlısı Genişletmek için tıkla ... valla nolcak bılmıyorum
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: seni neden takmayalım burdayız amaa Genişletmek için tıkla ... Birşey diyorum cevap yok. Ama neyse bende açtım radyoyu program indirdim pcye sırf senin için abla beraber gülelim diyee
pelın_' Alıntı: seni neden takmayalım burdayız amaa Genişletmek için tıkla ... Birşey diyorum cevap yok. Ama neyse bende açtım radyoyu program indirdim pcye sırf senin için abla beraber gülelim diyee
jigsaw_54 Üye Sehriyar' Alıntı: cozunurluk fazla geliyodur belki resmin boyutunu dusur de dene Genişletmek için tıkla ... Bu PNG-Resimin hatalı bir Resim tipi var. diyor
Sehriyar' Alıntı: cozunurluk fazla geliyodur belki resmin boyutunu dusur de dene Genişletmek için tıkla ... Bu PNG-Resimin hatalı bir Resim tipi var. diyor
pelın_ yanlız duydunuzmu (vay babanın ananın kemığıne) nasıl bır laftır o ya ----------Eklendi @ 00:49:09 ---------- Yazıldı @ 00:48:38 ---------- Elektr0' Alıntı: MaraşLı olarak Ahanda'yı benden çok kullanıyon bir pistanbullu olarak Genişletmek için tıkla ... hah unı de ew arkadasım araşlı hatta elbistanlıydı
yanlız duydunuzmu (vay babanın ananın kemığıne) nasıl bır laftır o ya ----------Eklendi @ 00:49:09 ---------- Yazıldı @ 00:48:38 ---------- Elektr0' Alıntı: MaraşLı olarak Ahanda'yı benden çok kullanıyon bir pistanbullu olarak Genişletmek için tıkla ... hah unı de ew arkadasım araşlı hatta elbistanlıydı
Elektr0 Üye Castle' Alıntı: Birşey diyorum cevap yok. Ama neyse bende açtım radyoyu program indirdim pcye sırf senin için abla beraber gülelim diyee Genişletmek için tıkla ...
Castle' Alıntı: Birşey diyorum cevap yok. Ama neyse bende açtım radyoyu program indirdim pcye sırf senin için abla beraber gülelim diyee Genişletmek için tıkla ...