ßyAlper
Üye
yok len smiley benim gözler % 99.7 görüyorlar... maşşallah... gözüme taktıgım tek gözlük güneş gözlüğüdür...
Öyle Olsun Abii Allah Sağlığını Bozmasın Ama Ben Su 99.7 den Kalan 0.3 ü Anlamadım Sen Ginede Bi Doktora Gorük Abii 0.3 0.3 ler toplanır Mazallah Başına Dert Açar

----------Eklendi @ 01:27:30 ---------- Yazıldı @ 01:26:09 ----------
yok len smiley benim gözler % 99.7 görüyorlar... maşşallah... gözüme taktıgım tek gözlük güneş gözlüğüdür...
----------Eklendi @ 01:25:15 ---------- Yazıldı @ 01:23:51 ----------
hadi herkese iyi geceler gençler... ben buralardan gider....
Buralardan Gider Başka Konulara Takılacan deMi BEk Uyanıksınız Wallaha Diyecek Bişi yoq Konu Cansız Burası Nasıl Gececi Klubü Arkdadaş

----------Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ----------
Öyle Olsun Abii Allah Sağlığını Bozmasın Ama Ben Su 99.7 den Kalan 0.3 ü Anlamadım Sen Ginede Bi Doktora Gorük Abii 0.3 0.3 ler toplanır Mazallah Başına Dert Açar
Buralardan Gider Başka Konulara Takılacan deMi BEk Uyanıksınız Wallaha Diyecek Bişi yoq Konu Cansız Burası Nasıl Gececi Klubü Arkdadaş![]()
Bak Dediğim Gibi Çıktı Daha Gece Yeni Başladı Bu NE Durgunluk Sanki bana 5 Günlük Yol Yürüdünüz Ne ayaK
----------Eklendi @ 01:36:05 ---------- Yazıldı @ 01:31:26 ----------
Buralardan Gider Başka Konulara Takılacan deMi BEk Uyanıksınız Wallaha Diyecek Bişi yoq Konu Cansız Burası Nasıl Gececi Klubü Arkdadaş
----------Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ----------
Bak Dediğim Gibi Çıktı Daha Gece Yeni Başladı Bu NE Durgunluk Sanki bana 5 Günlük Yol Yürüdünüz Ne ayaK
Yaa Nalet Olsun Yaw Bi Küçük emrahla Baş Edemediniz Bu nasıl İş Aga

nabarsınız 
aa: