Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

ßyAlper

ßyAlper

Üye

yok len smiley benim gözler % 99.7 görüyorlar... maşşallah... gözüme taktıgım tek gözlük güneş gözlüğüdür...

Öyle Olsun Abii Allah Sağlığını Bozmasın Ama Ben Su 99.7 den Kalan 0.3 ü Anlamadım Sen Ginede Bi Doktora Gorük Abii 0.3 0.3 ler toplanır Mazallah Başına Dert Açar :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 01:27:30 ---------- Yazıldı @ 01:26:09 ----------

yok len smiley benim gözler % 99.7 görüyorlar... maşşallah... gözüme taktıgım tek gözlük güneş gözlüğüdür...

----------Eklendi @ 01:25:15 ---------- Yazıldı @ 01:23:51 ----------

hadi herkese iyi geceler gençler... ben buralardan gider....

Buralardan Gider Başka Konulara Takılacan deMi BEk Uyanıksınız Wallaha Diyecek Bişi yoq Konu Cansız Burası Nasıl Gececi Klubü Arkdadaş :dry::dry::dry::dry::dry:

----------Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ----------

Öyle Olsun Abii Allah Sağlığını Bozmasın Ama Ben Su 99.7 den Kalan 0.3 ü Anlamadım Sen Ginede Bi Doktora Gorük Abii 0.3 0.3 ler toplanır Mazallah Başına Dert Açar :kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop::kop:

Buralardan Gider Başka Konulara Takılacan deMi BEk Uyanıksınız Wallaha Diyecek Bişi yoq Konu Cansız Burası Nasıl Gececi Klubü Arkdadaş :dry::dry::dry::dry::dry:

Bak Dediğim Gibi Çıktı Daha Gece Yeni Başladı Bu NE Durgunluk Sanki bana 5 Günlük Yol Yürüdünüz Ne ayaK

----------Eklendi @ 01:36:05 ---------- Yazıldı @ 01:31:26 ----------

----------Eklendi @ 01:31:26 ---------- Yazıldı @ 01:27:30 ----------

Bak Dediğim Gibi Çıktı Daha Gece Yeni Başladı Bu NE Durgunluk Sanki bana 5 Günlük Yol Yürüdünüz Ne ayaK

Yaa Nalet Olsun Yaw Bi Küçük emrahla Baş Edemediniz Bu nasıl İş Aga:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

jigsaw_54

Üye
selamun aleykum maxiceeepp :D nabarsınız :D

jigsaw_54

Üye
ya bune ya zaten laptop zor açıo maxicepi bide reklam koymuşlar iice gitti ya :vur

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar bu gece son gecem herkesi tanımak güzeldi hakkınızı helal edin

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
ßyAlper

ßyAlper

Üye
Bişi Deniyorum abiler Aldırmayın Bu Mesaja :ahaa:

----------Eklendi @ 01:45:30 ---------- Yazıldı @ 01:43:35 ----------

arkadaşlar bu gece son gecem herkesi tanımak güzeldi hakkınızı helal edin

Ne Demek İstiyosun Bak şimDiden Soyleyim Kendini Oldurursen O bur Dunyada Rahat Edemezsin Sana Bi !3 yaşında Cocuk Tavsiyesi Benden Söylemesi Aklını Başına al Abii (Tabii Bunu yapmayı Hala İstiyorsan ) ( Yada Yapmamayı)

jigsaw_54

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ßyAlper
-efşan

-efşan

Üye
yok kardeşim kendime ban atacağım fakat hiçbirşey yapmadım

ßyAlper

ßyAlper

Üye
Neden Atıyosun Kendine bann Derdin NE Ben Daha Yeni Geldim Herkesi Tanıma k Stiyorum Piskopat msıın Sen :ağlarım::ağlarım:

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
bebe_ruhi SaygILAR DilER.......

jigsaw_54

Üye

Rüzgar yoksa Ne Yapacan :kop::kop::kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 01:47:27 ---------- Yazıldı @ 01:46:56 ----------

Parmağını Yala HAvaya Tut (Yanlış Anlama) :kop::kop::kop::kop::kop::kop::d:

havada rüzgar varda acayip sinirlendim şimdi ya reklamlar yüzünden alıntı yapıp cevap yazamıyorum yok böyle bişey :off::off::off::off:

• Beğen
Tepkiler: ßyAlper
-efşan

-efşan

Üye
görüşürüz gökhanım kendine iyi bak

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
<font face="Century Gothic"><font color="Blue"><font size="3"><b>yok kardeşim kendime ban atacağım fakat hiçbirşey yapmadım</b></font></font></font>
<br />
<br />
online intihar sekli bulmussun :D

pelın_

of ya

jigsaw_54

Üye
adam gitti yaa :hmmm

ßyAlper

ßyAlper

Üye
Yeter Ya Bu ne Ya Atan Atana Tridine BAn Show :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Üst Alt