I love Vodafone :oke:
SilentOne Üye kingmor' Alıntı: yav saat daha 2 nadide abla sahur yapacam diyo davulcu bile gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... bizim buraya gelemiyo yiyorsa gelir tabi askeri nizamiyeyi geçerse
kingmor' Alıntı: yav saat daha 2 nadide abla sahur yapacam diyo davulcu bile gelmedi daha Genişletmek için tıkla ... bizim buraya gelemiyo yiyorsa gelir tabi askeri nizamiyeyi geçerse
coldman41 Üye SilentOne' Alıntı: oha bn aveada 7tlye aylık 1gb paket yapıyom yha Genişletmek için tıkla ... bizde 8 tl aylık sınırsız
SilentOne' Alıntı: oha bn aveada 7tlye aylık 1gb paket yapıyom yha Genişletmek için tıkla ... bizde 8 tl aylık sınırsız
SilentOne Üye coldman41' Alıntı: bizde 8 tl aylık sınırsız Genişletmek için tıkla ... bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom
coldman41' Alıntı: bizde 8 tl aylık sınırsız Genişletmek için tıkla ... bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom
-efşan Üye coldman41' Alıntı: I love Vodafone Genişletmek için tıkla ... hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları
coldman41' Alıntı: I love Vodafone Genişletmek için tıkla ... hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları
coldman41 Üye SilentOne' Alıntı: bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom Genişletmek için tıkla ... bana 1gb yetmez her ay yükleniyom
SilentOne' Alıntı: bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom Genişletmek için tıkla ... bana 1gb yetmez her ay yükleniyom
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap SilentOne' Alıntı: oha bn aveada 7tlye aylık 1gb paket yapıyom yha Genişletmek için tıkla ... 1 gb bana 1 gün bile yetmez
SilentOne' Alıntı: oha bn aveada 7tlye aylık 1gb paket yapıyom yha Genişletmek için tıkla ... 1 gb bana 1 gün bile yetmez
Kingmortall Üye SilentOne' Alıntı: bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom Genişletmek için tıkla ... bizimki 3.5 g hızında havan kime yabancı
SilentOne' Alıntı: bizmki 3g hızında bide sınırzı napacem bn daha bn 1gb yi bitiremiyom Genişletmek için tıkla ... bizimki 3.5 g hızında havan kime yabancı
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları Genişletmek için tıkla ... hahah
TheM-CK' Alıntı: hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları Genişletmek için tıkla ... hahah
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: bana 1gb yetmez her ay yükleniyom Genişletmek için tıkla ... en son kaç gb yaptın. ben 8 gb'ı geçemedim
coldman41' Alıntı: bana 1gb yetmez her ay yükleniyom Genişletmek için tıkla ... en son kaç gb yaptın. ben 8 gb'ı geçemedim
coldman41 Üye kingmor' Alıntı: bizimki 3.5 g hızında havan kime yabancı Genişletmek için tıkla ... siz kime hava yapıyonuz bizimki sen daha aklından geçirirken girmiş oluyo :d
kingmor' Alıntı: bizimki 3.5 g hızında havan kime yabancı Genişletmek için tıkla ... siz kime hava yapıyonuz bizimki sen daha aklından geçirirken girmiş oluyo :d
coldman41 Üye 'Enver'' Alıntı: en son kaç gb yaptın. ben 8 gb'ı geçemedim Genişletmek için tıkla ... bilmem nerden bakacaz
'Enver'' Alıntı: en son kaç gb yaptın. ben 8 gb'ı geçemedim Genişletmek için tıkla ... bilmem nerden bakacaz
SilentOne Üye them-ck' Alıntı: [sıze="3"] hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları [/sıze] Genişletmek için tıkla ... ::d :d
them-ck' Alıntı: [sıze="3"] hehe ay lav olmasına ay lav da bize kitliyo anca faturaları [/sıze] Genişletmek için tıkla ... ::d :d