buyur :) "intihar"
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: kimsenin kardeşim kendim için içiyordum katıl sende Genişletmek için tıkla ... büyük zevkle
TheM-CK' Alıntı: kimsenin kardeşim kendim için içiyordum katıl sende Genişletmek için tıkla ... büyük zevkle
Elektr0 Üye Reşwan' Alıntı: kardeş ben yazdıktan sonra geldin sanırım konudaki kişilere bakarak yazdım sanada merhaba nasılsın Genişletmek için tıkla ... saol iyim sen nasılsın abi...
Reşwan' Alıntı: kardeş ben yazdıktan sonra geldin sanırım konudaki kişilere bakarak yazdım sanada merhaba nasılsın Genişletmek için tıkla ... saol iyim sen nasılsın abi...
coldman41 Üye 'Enver'' Alıntı: "intihar" Genişletmek için tıkla ... vay bee sen nerden biliyon translate mi
-efşan Üye 'Enver'' Alıntı: "intihar" Genişletmek için tıkla ... ben açıkladımmı ki sana düşüyormu kardeşim
Elektr0 Üye 'Enver'' Alıntı: ruhun yok ama Genişletmek için tıkla ... ruhumla alıp veremedigin nedir yaaa
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: vay bee sen nerden biliyon translate mi Genişletmek için tıkla ... evet
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: ya konuları hep kacırıyorum arada kendı kendıme gulersem şasırmayın Genişletmek için tıkla ... yok hocam devam et şaşırmayız
pelın_' Alıntı: ya konuları hep kacırıyorum arada kendı kendıme gulersem şasırmayın Genişletmek için tıkla ... yok hocam devam et şaşırmayız
coldman41 Üye Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam iyiz inş. sende iyisindir
Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... ve aleyküm selam iyiz inş. sende iyisindir
-efşan Üye Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş hoşgeldin iyiyim kendi adıma allaha şükür sen nasılsın
Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeş hoşgeldin iyiyim kendi adıma allaha şükür sen nasılsın
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: ya konuları hep kacırıyorum arada kendı kendıme gulersem şasırmayın Genişletmek için tıkla ... yok şaşırmayızz ----------Eklendi @ 01:09:11 ---------- Yazıldı @ 01:08:41 ---------- Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hış geldin...
pelın_' Alıntı: ya konuları hep kacırıyorum arada kendı kendıme gulersem şasırmayın Genişletmek için tıkla ... yok şaşırmayızz ----------Eklendi @ 01:09:11 ---------- Yazıldı @ 01:08:41 ---------- Castle' Alıntı: Selamun aleyküm Ben geldim dotlar nasılsınız iyisiniz inş. Genişletmek için tıkla ... aleykümselam hış geldin...