şarkı dinliyordum da :) kaptırdım kendimi :ehe haa tamam normaldir :oke:
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: şarkı dinliyordum da kaptırdım kendimi Genişletmek için tıkla ... haa tamam normaldir
-YARINIYOK-' Alıntı: şarkı dinliyordum da kaptırdım kendimi Genişletmek için tıkla ... haa tamam normaldir
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... direk etmiş ban yedigine göre
pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... direk etmiş ban yedigine göre
coldman41 Üye pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bencede yapmaz tuğ ya
pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bencede yapmaz tuğ ya
Kingmortall Üye coldman41' Alıntı: bencede yapmaz tuğ ya Genişletmek için tıkla ... yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır
coldman41' Alıntı: bencede yapmaz tuğ ya Genişletmek için tıkla ... yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır
Anıl Umut Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Anillll nerdesin. Genişletmek için tıkla ... Siz görmeseniz de sizi izleyen birileri var merak etme
Revengeful' Alıntı: Anillll nerdesin. Genişletmek için tıkla ... Siz görmeseniz de sizi izleyen birileri var merak etme
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bence de
pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bence de
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bence de yapmamıştır tuğ kendi kendini banladı bence
pelın_' Alıntı: Ya direk bukete etmemıstır yanlış anlaşılma vardır ya Genişletmek için tıkla ... bence de yapmamıştır tuğ kendi kendini banladı bence
coldman41 Üye kingmor' Alıntı: yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır Genişletmek için tıkla ... olabilir
kingmor' Alıntı: yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır Genişletmek için tıkla ... olabilir
Elektr0 Üye Anıl Umut' Alıntı: Siz görmeseniz de sizi izleyen birileri var merak etme Genişletmek için tıkla ... Bu gün beni bir moderatör çok pisss korkuttu.... tırstım valllaa... ----------Eklendi @ 00:30:06 ---------- Yazıldı @ 00:29:47 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: kızma necati ya Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut' Alıntı: Siz görmeseniz de sizi izleyen birileri var merak etme Genişletmek için tıkla ... Bu gün beni bir moderatör çok pisss korkuttu.... tırstım valllaa... ----------Eklendi @ 00:30:06 ---------- Yazıldı @ 00:29:47 ---------- -YARINIYOK-' Alıntı: kızma necati ya Genişletmek için tıkla ...
Anıl Umut Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: kızma necati ya Genişletmek için tıkla ... Necmi seni seviyoruz
Necmati Üye TheM-CK' Alıntı: Necmati hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduyduk -YARINIYOK-' Alıntı: kızma necati ya Genişletmek için tıkla ... Do you Speak Turkish?
TheM-CK' Alıntı: Necmati hoşgeldin kardeş Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduyduk -YARINIYOK-' Alıntı: kızma necati ya Genişletmek için tıkla ... Do you Speak Turkish?
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır Genişletmek için tıkla ... NEfes AlıyorSA umut VAr demek Tir..!!!
kingmor' Alıntı: yapmış yapmış her insanın içinde kötü bi yanı vardır Genişletmek için tıkla ... NEfes AlıyorSA umut VAr demek Tir..!!!