olmasi gerekende o zaten ya :D su siralar malesef hic pozitif bakamiyorum ben hayata.. neden? :hmmm
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: olmasi gerekende o zaten ya su siralar malesef hic pozitif bakamiyorum ben hayata.. Genişletmek için tıkla ... neden?
Sehriyar' Alıntı: olmasi gerekende o zaten ya su siralar malesef hic pozitif bakamiyorum ben hayata.. Genişletmek için tıkla ... neden?
Şehriyar Üye bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska
Elektr0 Üye Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... 2 gündür sevgilim olmayan biri ile kavga ediyorum ...resmen deli etti beni bu kızlardan korkulur abi...
Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... 2 gündür sevgilim olmayan biri ile kavga ediyorum ...resmen deli etti beni bu kızlardan korkulur abi...
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun. Çevremde öyle bir sürü yaşıtım var. Nasıl vakit ayırıyorlar o işlere anlamıyorum??
Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun. Çevremde öyle bir sürü yaşıtım var. Nasıl vakit ayırıyorlar o işlere anlamıyorum??
pelın_ ----------Eklendi @ 04:47:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:43 ---------- Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... yaş kaç?
----------Eklendi @ 04:47:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:43 ---------- Sehriyar' Alıntı: bi iliskiden yeni ciktimda ondan ya benim yasimdaki birinin baska ne derdi olur ki asktan baska Genişletmek için tıkla ... yaş kaç?
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: daha dün er'dim ne çabuk geçti günler heey gidi gençlik heey gidi günler Genişletmek için tıkla ... açtım konuyu yüzbaşım
Bluetoooth' Alıntı: daha dün er'dim ne çabuk geçti günler heey gidi gençlik heey gidi günler Genişletmek için tıkla ... açtım konuyu yüzbaşım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: herkes sen gitme dıye konu açmıyıyo bak tuğ i Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın
pelın_' Alıntı: herkes sen gitme dıye konu açmıyıyo bak tuğ i Genişletmek için tıkla ... teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın
pelın_ ----------Eklendi @ 04:49:51 ---------- Yazıldı @ 04:49:35 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 04:50:16 ---------- Yazıldı @ 04:49:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
----------Eklendi @ 04:49:51 ---------- Yazıldı @ 04:49:35 ---------- eray_aksoylu' Alıntı: selam arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... hoşgeldın ----------Eklendi @ 04:50:16 ---------- Yazıldı @ 04:49:51 ---------- 'TUĞ'' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler
Amaru Shady Üye 'TUĞ'' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... güle güle abi
'TUĞ'' Alıntı: teşekkürler arkadaşlar neyse ben çıkıyorum Herkese hayırlı sabahlar kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... güle güle abi
Şehriyar Üye pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:47:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:43 ---------- yaş kaç? Genişletmek için tıkla ... 17..
pelın_' Alıntı: ----------Eklendi @ 04:47:05 ---------- Yazıldı @ 04:46:43 ---------- yaş kaç? Genişletmek için tıkla ... 17..
Amaru Shady Üye eray_aksoylu' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız nasıl gidio Genişletmek için tıkla ... iyiyiz. Giden ney?
pelın_ eray_aksoylu' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız nasıl gidio Genişletmek için tıkla ... iyi diyelım ıyı olsun sen nasılsın ablam ----------Eklendi @ 04:52:50 ---------- Yazıldı @ 04:52:25 ---------- desher' Alıntı: Selam gececiler çetesi Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldın
eray_aksoylu' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız nasıl gidio Genişletmek için tıkla ... iyi diyelım ıyı olsun sen nasılsın ablam ----------Eklendi @ 04:52:50 ---------- Yazıldı @ 04:52:25 ---------- desher' Alıntı: Selam gececiler çetesi Genişletmek için tıkla ... slm hoşgeldın