neden ağlıyorsun?? hüseyin abim gidecek birazdan :ağlarım:
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: neden ağlıyorsun?? Genişletmek için tıkla ... hüseyin abim gidecek birazdan
Şehriyar Üye Bluetoooth' Alıntı: mesaj atında oluyum 1 mesaj Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun yeni rutben...
Bluetoooth' Alıntı: mesaj atında oluyum 1 mesaj Genişletmek için tıkla ... hayirli olsun yeni rutben...
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: hüseyin abim gidecek birazdan Genişletmek için tıkla ... hmmm. Olsun pozitif bakalım. Yarın yine görüşebileceğiz.
Elektr0' Alıntı: hüseyin abim gidecek birazdan Genişletmek için tıkla ... hmmm. Olsun pozitif bakalım. Yarın yine görüşebileceğiz.
Elektr0 Üye Bluetoooth' Alıntı: rütbemi gururla taşıyorum Genişletmek için tıkla ... konuyu kim açıyor kimse açmıyorsa ben açayım
Bluetoooth' Alıntı: rütbemi gururla taşıyorum Genişletmek için tıkla ... konuyu kim açıyor kimse açmıyorsa ben açayım
Amaru Shady Üye Bluetoooth' Alıntı: rütbemi gururla taşıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: konuyu acın Genişletmek için tıkla ... kim açıyor konuyu pelin
Amaru Shady Üye Sehriyar' Alıntı: negatif bakarsakta yarina kadar kim öle kim kala Genişletmek için tıkla ... ben hayata sürekli pozitif bakıyorum.
Sehriyar' Alıntı: negatif bakarsakta yarina kadar kim öle kim kala Genişletmek için tıkla ... ben hayata sürekli pozitif bakıyorum.
Bluetoooth Üye Elektr0' Alıntı: konuyu kim açıyor kimse açmıyorsa ben açayım Genişletmek için tıkla ... bilmem
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: kim açıyor konuyu pelin Genişletmek için tıkla ... bende bekledım hadı acın baklım konuyu
'TUĞ'' Alıntı: kim açıyor konuyu pelin Genişletmek için tıkla ... bende bekledım hadı acın baklım konuyu
Şehriyar Üye Pondusss' Alıntı: ben hayata sürekli pozitif bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... olmasi gerekende o zaten ya su siralar malesef hic pozitif bakamiyorum ben hayata..
Pondusss' Alıntı: ben hayata sürekli pozitif bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... olmasi gerekende o zaten ya su siralar malesef hic pozitif bakamiyorum ben hayata..