kuzey bana göre değil anladın sen :naughty: bende anladım uyanıık :naughty:
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: kuzey bana göre değil anladın sen Genişletmek için tıkla ... bende anladım uyanıık
pelın_ greenmile' Alıntı: [sıze=2]iyi geceler[/sıze] [sıze=2]olur valla [/sıze] [sıze=2]bu saatte aşk olmaz be pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... hiç değışmıycen sen he
greenmile' Alıntı: [sıze=2]iyi geceler[/sıze] [sıze=2]olur valla [/sıze] [sıze=2]bu saatte aşk olmaz be pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... hiç değışmıycen sen he
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: bende anladım uyanıık Genişletmek için tıkla ... ne anladın çok merak ettim
Bluetoooth Üye greenmile' Alıntı: [sıze="2"]bu saatte aşk olmaz be pelin[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :d :d
greenmile Üye pelın_' Alıntı: hiç değışmıycen sen he Genişletmek için tıkla ... hayat bu naparsın crazy bi yaşam tarzı
pelın_' Alıntı: hiç değışmıycen sen he Genişletmek için tıkla ... hayat bu naparsın crazy bi yaşam tarzı
Kingmortall Üye 'Enver'' Alıntı: ne anladın çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... ortam müsait değil hacı sonra sölerim
'Enver'' Alıntı: ne anladın çok merak ettim Genişletmek için tıkla ... ortam müsait değil hacı sonra sölerim
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: parasını alırım ama Genişletmek için tıkla ... kavanoz başı 5 lira atarım
pelın_ greenmile' Alıntı: [sıze="2"] neden ağlıyosun [/sıze] Genişletmek için tıkla ... bişey dınlıyodum aklım abişiy geldı ondan
greenmile' Alıntı: [sıze="2"] neden ağlıyosun [/sıze] Genişletmek için tıkla ... bişey dınlıyodum aklım abişiy geldı ondan
greenmile Üye pelın_' Alıntı: bişey dınlıyodum aklım abişiy geldı ondan Genişletmek için tıkla ... aklına geleni burayada yansıt madem ağlamayı yansıtıyon
pelın_' Alıntı: bişey dınlıyodum aklım abişiy geldı ondan Genişletmek için tıkla ... aklına geleni burayada yansıt madem ağlamayı yansıtıyon