iyiyim pelin sağol :) sen de iyisin inşallah
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: hoş geldin Pelin ablaa arti: Genişletmek için tıkla ... o dilinı kopartırım bak hoşbulduk
Bluetoooth' Alıntı: hoş geldin Pelin ablaa arti: Genişletmek için tıkla ... o dilinı kopartırım bak hoşbulduk
'Patron Üye Bluetoooth' Alıntı: patron zam istiyoz Genişletmek için tıkla ... maaşlara zam hanı bize zam mı dıyon yanı
Bluetoooth' Alıntı: patron zam istiyoz Genişletmek için tıkla ... maaşlara zam hanı bize zam mı dıyon yanı
Amaru Shady Üye pelın_' Alıntı: uyumak uzereydım sonra dayanamdım geldım Genişletmek için tıkla ... bu saatte mi??
jigsaw_54 Üye yine aynı hataya düştüm sayfa atlamış ben hala sayfayı yeniliyorum ve niye kimse yazmıyor diyorum
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: mesaj sayısına zam Genişletmek için tıkla ... zama zam
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: al ablanı başına çal ya sana laf mı anlatacam Genişletmek için tıkla ...
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: iyiyim pelin sağol sen de iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi valla canım ya nolsun uykum var
-YARINIYOK-' Alıntı: iyiyim pelin sağol sen de iyisin inşallah Genişletmek için tıkla ... iyi valla canım ya nolsun uykum var
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: al ablanı başına çal ya sana laf mı anlatacam Genişletmek için tıkla ... hakaret içerikli mesaj
greenmile' Alıntı: al ablanı başına çal ya sana laf mı anlatacam Genişletmek için tıkla ... hakaret içerikli mesaj
Amaru Shady Üye kingmor' Alıntı: patron cimri yaa patron istifa Genişletmek için tıkla ... biz memnunuz
Sandrake Üye eray_aksoylu' Alıntı: yine aynı hataya düştüm sayfa atlamış ben hala sayfayı yeniliyorum ve niye kimse yazmıyor diyorum Genişletmek için tıkla ... olur öyle
eray_aksoylu' Alıntı: yine aynı hataya düştüm sayfa atlamış ben hala sayfayı yeniliyorum ve niye kimse yazmıyor diyorum Genişletmek için tıkla ... olur öyle
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: hakaret içerikli mesaj Genişletmek için tıkla ... şikayet et bakalım ne diyecekler