slmm Selamm ablaa :)
'Patron Üye Elektr0' Alıntı: cıksss gelivermesin Patron istifaa ederim şirketin batar benim gibi ElekTr0 u bidaa bulamazsın .. Genişletmek için tıkla ... yok çıplak caps koymam da komık bişey gelebılır
Elektr0' Alıntı: cıksss gelivermesin Patron istifaa ederim şirketin batar benim gibi ElekTr0 u bidaa bulamazsın .. Genişletmek için tıkla ... yok çıplak caps koymam da komık bişey gelebılır
Elektr0 Üye greenmile' Alıntı: kim kalıcı ki bu dünyada hı Genişletmek için tıkla ... geberek o zaman ölek gidek sen niee burdasın ki o zaman yaşamayak işimiz olmasın evlenmeyek Allah'a mı isyan edek hııı ???
greenmile' Alıntı: kim kalıcı ki bu dünyada hı Genişletmek için tıkla ... geberek o zaman ölek gidek sen niee burdasın ki o zaman yaşamayak işimiz olmasın evlenmeyek Allah'a mı isyan edek hııı ???
pelın_ -YARINIYOK-' Alıntı: pelinnn hoş geldin canım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cnm nasılsın ----------Eklendi @ 01:28:55 ---------- Yazıldı @ 01:28:35 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbullduk
-YARINIYOK-' Alıntı: pelinnn hoş geldin canım Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cnm nasılsın ----------Eklendi @ 01:28:55 ---------- Yazıldı @ 01:28:35 ---------- Pondusss' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbullduk
Sandrake Üye pelın_' Alıntı: napıyonuz baklım Genişletmek için tıkla ... Sensiz olmuyo abla sensiz ne yapılır
Elektr0 Üye pelın_' Alıntı: napıyonuz baklım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pelin aBlacım konuşuyorduk sen neyapıyorsun...
pelın_' Alıntı: napıyonuz baklım Genişletmek için tıkla ... hoş geldin pelin aBlacım konuşuyorduk sen neyapıyorsun...
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: napıyonuz baklım Genişletmek için tıkla ... mesajına cevap yazıyorum sen napıyosun
pelın_ greenmile' Alıntı: hani uyucaktın dayanamadın dimi? Genişletmek için tıkla ... heya dayanamadım uyku tutmadı bıanda
greenmile' Alıntı: hani uyucaktın dayanamadın dimi? Genişletmek için tıkla ... heya dayanamadım uyku tutmadı bıanda
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: yok çıplak caps koymam da komık bişey gelebılır Genişletmek için tıkla ... O zaman olar
'Patron' Alıntı: yok çıplak caps koymam da komık bişey gelebılır Genişletmek için tıkla ... O zaman olar
pelın_ Elektr0' Alıntı: hoş geldin pelin aBlacım konuşuyorduk sen neyapıyorsun... Genişletmek için tıkla ... uyumak uzereydım sonra dayanamdım geldım
Elektr0' Alıntı: hoş geldin pelin aBlacım konuşuyorduk sen neyapıyorsun... Genişletmek için tıkla ... uyumak uzereydım sonra dayanamdım geldım
greenmile Üye Elektr0' Alıntı: geberek o zaman ölek gidek sen niee burdasın ki o zaman yaşamayak işimiz olmasın evlenmeyek Allah'a mı isyan edek hııı ??? Genişletmek için tıkla ... al ablanı başına çal ya sana laf mı anlatacam
Elektr0' Alıntı: geberek o zaman ölek gidek sen niee burdasın ki o zaman yaşamayak işimiz olmasın evlenmeyek Allah'a mı isyan edek hııı ??? Genişletmek için tıkla ... al ablanı başına çal ya sana laf mı anlatacam