aman sabahlar olmasınnnn:icelim:
jigsaw_54 Üye Elektr0' Alıntı: dostum az telefon kullanmışsın...Nokia 6300-->Nokia N80-->Nokia N73-->Htc P4350-->Nokia 6210 Navi-->Nokia N79-->Samsung B7300-->Nokia N85-->Nokia N97--> Nokia N97(2.)-->Samsung S8003-->Nokia E72-->Blackberry 9300-->HTC HD2 Leo maşşallah .. Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: daha öncekileri yazmadığı liste bu. Genişletmek için tıkla ... evet daha öncekiler ve aralarda düşük modelli olanları yazmadığım liste
Elektr0' Alıntı: dostum az telefon kullanmışsın...Nokia 6300-->Nokia N80-->Nokia N73-->Htc P4350-->Nokia 6210 Navi-->Nokia N79-->Samsung B7300-->Nokia N85-->Nokia N97--> Nokia N97(2.)-->Samsung S8003-->Nokia E72-->Blackberry 9300-->HTC HD2 Leo maşşallah .. Genişletmek için tıkla ... Pondusss' Alıntı: daha öncekileri yazmadığı liste bu. Genişletmek için tıkla ... evet daha öncekiler ve aralarda düşük modelli olanları yazmadığım liste
jigsaw_54 Üye 'Patron' Alıntı: aman sabahlar olmasınnnn Genişletmek için tıkla ... olmasın tabi bee bu arada konuşmamı yaptım onu yazıodum bide pc saolsun zorluk çıkardı o yüzden gecikti
'Patron' Alıntı: aman sabahlar olmasınnnn Genişletmek için tıkla ... olmasın tabi bee bu arada konuşmamı yaptım onu yazıodum bide pc saolsun zorluk çıkardı o yüzden gecikti
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Başlıyoruz herkese slmm Genişletmek için tıkla ... a.s. 15 saniye erken yazdın
pelın_ Aha hep böle oluyo ya ben benım pc ye bakıp yazıyorum ----------Eklendi @ 00:01:55 ---------- Yazıldı @ 00:01:32 ---------- 'enver'' Alıntı: a.s. 15 saniye erken yazdın Genişletmek için tıkla ... benım pc nın saatı bozuk anlasıldı
Aha hep böle oluyo ya ben benım pc ye bakıp yazıyorum ----------Eklendi @ 00:01:55 ---------- Yazıldı @ 00:01:32 ---------- 'enver'' Alıntı: a.s. 15 saniye erken yazdın Genişletmek için tıkla ... benım pc nın saatı bozuk anlasıldı
'Patron Üye Selam dostlar dun gece sabah kadar oturdukkkk bkz: Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: s.a MAÇ var maalesef katılamayacağım Genişletmek için tıkla ... ne maçı
'Patron Üye caglet' Alıntı: merhabalar kaç gündür yoktum bu gecede en baştan geliyim dedim... nasılsınz Genişletmek için tıkla ... dun senın ıstediğini yaptım resmı çektım
caglet' Alıntı: merhabalar kaç gündür yoktum bu gecede en baştan geliyim dedim... nasılsınz Genişletmek için tıkla ... dun senın ıstediğini yaptım resmı çektım
caglet Üye 'Patron' Alıntı: dun senın ıstediğini yaptım resmı çektım Genişletmek için tıkla ... güzelmiş gördüm ya tivibudan izliyo ben macı ama suan devre arası yildiz.tv 'de televizyon için birebir ama kanal d yok
'Patron' Alıntı: dun senın ıstediğini yaptım resmı çektım Genişletmek için tıkla ... güzelmiş gördüm ya tivibudan izliyo ben macı ama suan devre arası yildiz.tv 'de televizyon için birebir ama kanal d yok