ben geldım:D pistanbulluda geldi :kıskıs:
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ben geldım Genişletmek için tıkla ... pistanbulluda geldi
pelın_ Castle' Alıntı: vedalaşmadan gitmişler Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: pistanbulluda geldi Genişletmek için tıkla ... hah akurban ol istanbula
Castle' Alıntı: vedalaşmadan gitmişler Genişletmek için tıkla ... 'TUĞ'' Alıntı: pistanbulluda geldi Genişletmek için tıkla ... hah akurban ol istanbula
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: Orasi burasimi Genişletmek için tıkla ... sen nereyi arıyorsun
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: hah akurban ol istanbula Genişletmek için tıkla ... sende antalyaya kurban ol
Necmati Üye 'TUĞ'' Alıntı: sen nereyi arıyorsun Genişletmek için tıkla ... orayi ----------Eklendi @ 04:04:23 ---------- Yazıldı @ 04:03:56 ---------- zaza' Alıntı: Necmi rahat dur ya orasini burasiyla karistirma Genişletmek için tıkla ... sanane
'TUĞ'' Alıntı: sen nereyi arıyorsun Genişletmek için tıkla ... orayi ----------Eklendi @ 04:04:23 ---------- Yazıldı @ 04:03:56 ---------- zaza' Alıntı: Necmi rahat dur ya orasini burasiyla karistirma Genişletmek için tıkla ... sanane
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: namaz'a Genişletmek için tıkla ... allah kabul etsin ertuğrul
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Necmati' Alıntı: orayi ----------Eklendi @ 04:04:23 ---------- Yazıldı @ 04:03:56 ---------- sanane Genişletmek için tıkla ... orda işte
Necmati' Alıntı: orayi ----------Eklendi @ 04:04:23 ---------- Yazıldı @ 04:03:56 ---------- sanane Genişletmek için tıkla ... orda işte
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Elektr0' Alıntı: Allah Razı olsun... Genişletmek için tıkla ... amin