sonunda birisi gördü :D :tşk: :rica::rica:
-efşan Üye Pondusss' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız kesin iyisinizdir ama ... Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:00:57 ---------- Yazıldı @ 03:00:38 ---------- greenmile' Alıntı: peline laf söyletmiyorlar sustum Genişletmek için tıkla ... heh şöylee
Pondusss' Alıntı: hoşbulduk nasılsınız kesin iyisinizdir ama ... Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:00:57 ---------- Yazıldı @ 03:00:38 ---------- greenmile' Alıntı: peline laf söyletmiyorlar sustum Genişletmek için tıkla ... heh şöylee
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: aşçılık bence gereksiz önemli olan bu hayatta kendi karnını doyurabilmek başkasının karnını doyurup napacan Genişletmek için tıkla ... işte yorum
greenmile' Alıntı: aşçılık bence gereksiz önemli olan bu hayatta kendi karnını doyurabilmek başkasının karnını doyurup napacan Genişletmek için tıkla ... işte yorum
Amaru Shady Üye TheM-CK' Alıntı: sağolasın kardeşim sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:00:57 ---------- Yazıldı @ 03:00:38 ---------- heh şöylee Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim. baya yazmışsınız yine
TheM-CK' Alıntı: sağolasın kardeşim sen nasılsın ----------Eklendi @ 03:00:57 ---------- Yazıldı @ 03:00:38 ---------- heh şöylee Genişletmek için tıkla ... ben de iyiyim. baya yazmışsınız yine
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... nereye pelin ben daha lahmacun yemedim
pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... nereye pelin ben daha lahmacun yemedim
greenmile Üye pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... buna kırılacaksan kırıl ne yapayım şaka yaptığımızı herkes biliyor:=)
pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... buna kırılacaksan kırıl ne yapayım şaka yaptığımızı herkes biliyor:=)
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... pelin ablanın kalbini kırdınız galiba
pelın_' Alıntı: ben kacar ıyı gecelr sıze Genişletmek için tıkla ... pelin ablanın kalbini kırdınız galiba