118i arıcak:ehe komediye gel nooluyo yav :hmmm
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: 118i arıcak komediye gel Genişletmek için tıkla ... nooluyo yav
-efşan Üye pelın_' Alıntı: valla bugun öle yapcam ----------Eklendi @ 02:16:53 ---------- Yazıldı @ 02:16:37 ---------- ne şak ayapcam be Genişletmek için tıkla ... tamam bee ne sert yapıyon hemen
pelın_' Alıntı: valla bugun öle yapcam ----------Eklendi @ 02:16:53 ---------- Yazıldı @ 02:16:37 ---------- ne şak ayapcam be Genişletmek için tıkla ... tamam bee ne sert yapıyon hemen
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: nooluyo yav Genişletmek için tıkla ... radyo programı dinliyoruz da 118e melodi dinletiyorlar
'TUĞ'' Alıntı: nooluyo yav Genişletmek için tıkla ... radyo programı dinliyoruz da 118e melodi dinletiyorlar
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya Genişletmek için tıkla ... aha komşu çıktık
pelın_' Alıntı: bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya Genişletmek için tıkla ... aha komşu çıktık
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: radyo programı dinliyoruz da 118e melodi dinletiyorlar Genişletmek için tıkla ... koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır
greenmile' Alıntı: radyo programı dinliyoruz da 118e melodi dinletiyorlar Genişletmek için tıkla ... koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:19:36 ---------- Yazıldı @ 02:19:03 ---------- hüseyin sen nereliydin yavv
'TUĞ'' Alıntı: koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 02:19:36 ---------- Yazıldı @ 02:19:03 ---------- hüseyin sen nereliydin yavv
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... amasya amasya unttunmu yahu
greenmile Üye 'TUĞ'' Alıntı: koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar
'TUĞ'' Alıntı: koybolan bi yakınınımı arıyon hayırdır Genişletmek için tıkla ... yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: amasya amasya unttunmu yahu Genişletmek için tıkla ... yakın yakın bayramda yokata gıtcem ----------Eklendi @ 02:20:39 ---------- Yazıldı @ 02:20:17 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"] yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar[/sıze] Genişletmek için tıkla ... gecenkı komıktı ya
'TUĞ'' Alıntı: amasya amasya unttunmu yahu Genişletmek için tıkla ... yakın yakın bayramda yokata gıtcem ----------Eklendi @ 02:20:39 ---------- Yazıldı @ 02:20:17 ---------- greenmile' Alıntı: [sıze="2"] yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar[/sıze] Genişletmek için tıkla ... gecenkı komıktı ya
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: amasya amasya unttunmu yahu Genişletmek için tıkla ... yavv valla unutmuşum kusura bakma yaa ee benlede komşusun o zaman ben amasyaya çok giderim yavv gümüşhacıköy taşova falan severim amasyayı
'TUĞ'' Alıntı: amasya amasya unttunmu yahu Genişletmek için tıkla ... yavv valla unutmuşum kusura bakma yaa ee benlede komşusun o zaman ben amasyaya çok giderim yavv gümüşhacıköy taşova falan severim amasyayı
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar Genişletmek için tıkla ... ilk defa duydum
greenmile' Alıntı: yok ya bilinmeyen melodilerin telefonunu arıyorlar Genişletmek için tıkla ... ilk defa duydum