yemek yiyeceğim yahu al sen kır :d: benide dövmezsen kırarım
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: yemek yiyeceğim yahu al sen kır Genişletmek için tıkla ... benide dövmezsen kırarım
-YARINIYOK-' Alıntı: yemek yiyeceğim yahu al sen kır Genişletmek için tıkla ... benide dövmezsen kırarım
coldman41 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler bi düşüneyim Genişletmek için tıkla ... aman bayram var bu aksam yandan sabahlar olmasın nadide ablam güldü
-YARINIYOK-' Alıntı: iyi geceler bi düşüneyim Genişletmek için tıkla ... aman bayram var bu aksam yandan sabahlar olmasın nadide ablam güldü
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: bu saatte nikah masası Genişletmek için tıkla ... ramazan ramazan kim evleniyor
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap coldman41' Alıntı: aman bayram var bu aksam yandan sabahlar olmasın nadide ablam güldü Genişletmek için tıkla ... buda iyi fındığa işaret
coldman41' Alıntı: aman bayram var bu aksam yandan sabahlar olmasın nadide ablam güldü Genişletmek için tıkla ... buda iyi fındığa işaret
coldman41 Üye greenmile' Alıntı: zkc matrax da adamın teki varda Genişletmek için tıkla ... bende dinliyorum onu ama suan yanımda kulaklık yok
greenmile' Alıntı: zkc matrax da adamın teki varda Genişletmek için tıkla ... bende dinliyorum onu ama suan yanımda kulaklık yok
pelın_ Bluetoooth' Alıntı: sahurdan sonra kimse kalmıyo Genişletmek için tıkla ... bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya
Bluetoooth' Alıntı: sahurdan sonra kimse kalmıyo Genişletmek için tıkla ... bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ahanda davulcu geldı Genişletmek için tıkla ... hemen su iç hemen
-efşan Üye pelın_' Alıntı: bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya Genişletmek için tıkla ... aaa şaka vallamı inanmam asla hayır olamaz aman tanrım yalan söylüyorum deeeee
pelın_' Alıntı: bı zburdayızda sende bı tokat lı konussan kaç gundur tokat ı neresınden demekten bıktım he ben erbaa lıyım ya Genişletmek için tıkla ... aaa şaka vallamı inanmam asla hayır olamaz aman tanrım yalan söylüyorum deeeee
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: hemen su iç hemen Genişletmek için tıkla ... valla bugun öle yapcam ----------Eklendi @ 02:16:53 ---------- Yazıldı @ 02:16:37 ---------- them-ck' Alıntı: [sıze="3"][ı] aaa şaka vallamı inanmam asla hayır olamaz aman tanrım yalan söylüyorum deeeee[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ne şak ayapcam be
'TUĞ'' Alıntı: hemen su iç hemen Genişletmek için tıkla ... valla bugun öle yapcam ----------Eklendi @ 02:16:53 ---------- Yazıldı @ 02:16:37 ---------- them-ck' Alıntı: [sıze="3"][ı] aaa şaka vallamı inanmam asla hayır olamaz aman tanrım yalan söylüyorum deeeee[/ı][/sıze] Genişletmek için tıkla ... ne şak ayapcam be