tatilde çekindiğim foto vardı onu koyem bn :D koy koy (:hmmm)
-efşan Üye SilentOne' Alıntı: tatilde çekindiğim foto vardı onu koyem bn Genişletmek için tıkla ... koy koy ()
coldman41 Üye SilentOne' Alıntı: ozmn bn duyguluyum yha bittimişim ozmn bn Genişletmek için tıkla ... boşver duygusallığın lüzumu yok şuan
SilentOne' Alıntı: ozmn bn duyguluyum yha bittimişim ozmn bn Genişletmek için tıkla ... boşver duygusallığın lüzumu yok şuan
-YARINIYOK- Üye greenmile' Alıntı: iftira değil acı gerçekler,öğrencisi dedi bana Genişletmek için tıkla ... Hangisi adı ne tipi nasıl?
greenmile' Alıntı: iftira değil acı gerçekler,öğrencisi dedi bana Genişletmek için tıkla ... Hangisi adı ne tipi nasıl?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: pelinin yaptığı yemeklerden tutam tutam saç çıkıyormuş Genişletmek için tıkla ... kimin pis olduğu belli
greenmile' Alıntı: pelinin yaptığı yemeklerden tutam tutam saç çıkıyormuş Genişletmek için tıkla ... kimin pis olduğu belli
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: TEHDİT: NADİDE giderse ağlamaya başlarım Genişletmek için tıkla ... ooo agır tehit
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: kimin pis olduğu belli Genişletmek için tıkla ... bak ya hemen ınanıyo sensın pıs bıkere
'TUĞ'' Alıntı: kimin pis olduğu belli Genişletmek için tıkla ... bak ya hemen ınanıyo sensın pıs bıkere
greenmile Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Hangisi adı ne tipi nasıl? Genişletmek için tıkla ... ispiyonculuk adetim değil
SilentOne Üye coldman41' Alıntı: boşver duygusallığın lüzumu yok şuan Genişletmek için tıkla ... içesim varda ramazan die içemiyom
coldman41' Alıntı: boşver duygusallığın lüzumu yok şuan Genişletmek için tıkla ... içesim varda ramazan die içemiyom
-efşan Üye pelin ben savunurum kız seni tutam tutam değil bikere beyler tamam bir iki tane çıkıyo ama tutamda değil yavv
pelin ben savunurum kız seni tutam tutam değil bikere beyler tamam bir iki tane çıkıyo ama tutamda değil yavv
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: bak ya hemen ınanıyo sensın pıs bıkere Genişletmek için tıkla ... öğ yemekten kıl çıktı
pelın_' Alıntı: bak ya hemen ınanıyo sensın pıs bıkere Genişletmek için tıkla ... öğ yemekten kıl çıktı
-efşan Üye SilentOne' Alıntı: içesim varda ramazan die içemiyom Genişletmek için tıkla ... bak bu avatar daha iyi aynı durumdayım kardeşim ama ramazan işte
SilentOne' Alıntı: içesim varda ramazan die içemiyom Genişletmek için tıkla ... bak bu avatar daha iyi aynı durumdayım kardeşim ama ramazan işte
coldman41 Üye SilentOne' Alıntı: içesim varda ramazan die içemiyom Genişletmek için tıkla ... benimde var ama ramazan yapıcak bir şey yok
SilentOne' Alıntı: içesim varda ramazan die içemiyom Genişletmek için tıkla ... benimde var ama ramazan yapıcak bir şey yok
greenmile Üye pelın_' Alıntı: sagol cnm kendı yapamıyo ya ıftıra atıyo işte Genişletmek için tıkla ... yemek yapma girişiminde bulunmadım ki hiç yapamayayım
pelın_' Alıntı: sagol cnm kendı yapamıyo ya ıftıra atıyo işte Genişletmek için tıkla ... yemek yapma girişiminde bulunmadım ki hiç yapamayayım
pelın_ bak valla kuserım hepnıze yada aldıgım ödüllerı sayarım sıkılırsınz he vall akustum gıdıyorum ben ya