nadideye de bi çuval fındık dedik kaçtı :) tamam günlük bi avuç yeter bee Burdayım yahu ne kaçması
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: nadideye de bi çuval fındık dedik kaçtı tamam günlük bi avuç yeter bee Genişletmek için tıkla ... Burdayım yahu ne kaçması
TheM-CK' Alıntı: nadideye de bi çuval fındık dedik kaçtı tamam günlük bi avuç yeter bee Genişletmek için tıkla ... Burdayım yahu ne kaçması
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: yok kardeş be sagocu değilim Genişletmek için tıkla ... imza öyle demiyo ama
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: değilmi cengiz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum yaa pis istanbullu işte naparsın
'TUĞ'' Alıntı: değilmi cengiz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle dostum yaa pis istanbullu işte naparsın
-YARINIYOK- Üye kingmor' Alıntı: ben gidiyom gençler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Neden
-efşan Üye coldman41' Alıntı: imza öyle demiyo ama Genişletmek için tıkla ... Yavuz Sultan Selim Han diyo
coldman41 Üye Uğurcan.' Alıntı: Çarşıdayım gardaş ben. Genişletmek için tıkla ... bende paşa da oturuyom yakınız
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap greenmile' Alıntı: öyle bi sordun ki silahı çıkarıp vurucan sandım nerden çıktı ki? Genişletmek için tıkla ... sanal olarak
greenmile' Alıntı: öyle bi sordun ki silahı çıkarıp vurucan sandım nerden çıktı ki? Genişletmek için tıkla ... sanal olarak
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: Yavuz Sultan Selim Han diyo Genişletmek için tıkla ... onun üstünde yazan sözler sagopanın şarkısında geçiyo
TheM-CK' Alıntı: Yavuz Sultan Selim Han diyo Genişletmek için tıkla ... onun üstünde yazan sözler sagopanın şarkısında geçiyo
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap kingmor' Alıntı: ben gidiyom gençler kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... güle güle
-efşan Üye coldman41' Alıntı: onun üstünde yazan sözler sagopanın şarkısında geçiyo Genişletmek için tıkla ... ama sagonun değil kardeşim
coldman41' Alıntı: onun üstünde yazan sözler sagopanın şarkısında geçiyo Genişletmek için tıkla ... ama sagonun değil kardeşim
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: ay noldu burda Genişletmek için tıkla ... bana diyene bak izleniyor bile ----------Eklendi @ 01:10:19 ---------- Yazıldı @ 01:10:00 ---------- greenmile' Alıntı: ney sanal olarak? silah mı? Genişletmek için tıkla ... evet
pelın_' Alıntı: ay noldu burda Genişletmek için tıkla ... bana diyene bak izleniyor bile ----------Eklendi @ 01:10:19 ---------- Yazıldı @ 01:10:00 ---------- greenmile' Alıntı: ney sanal olarak? silah mı? Genişletmek için tıkla ... evet
pelın_ TheM-CK' Alıntı: aynen öyle dostum yaa pis istanbullu işte naparsın Genişletmek için tıkla ... aha pıs ler sızı
TheM-CK' Alıntı: aynen öyle dostum yaa pis istanbullu işte naparsın Genişletmek için tıkla ... aha pıs ler sızı