aynen ya hertür muhabbete uyarım reiiz :ehe
pelın_ 'TUĞ'' Alıntı: burdayım sizin muhabetiniz pek açmadı Beni okul yılları geldi Aklıma unutmuşum Genişletmek için tıkla ... tabı ınsan yaşlannca böle oluyo asıl senın oldugun yer bana herseyı hatırlatıyo s
'TUĞ'' Alıntı: burdayım sizin muhabetiniz pek açmadı Beni okul yılları geldi Aklıma unutmuşum Genişletmek için tıkla ... tabı ınsan yaşlannca böle oluyo asıl senın oldugun yer bana herseyı hatırlatıyo s
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap TheM-CK' Alıntı: sen gel dostum muhabbet değiştiririz ayıp ettin yaa Genişletmek için tıkla ... ben burdayım yahu siz devam edin bu arada pelin bana diyor kendiside görünmüyor
TheM-CK' Alıntı: sen gel dostum muhabbet değiştiririz ayıp ettin yaa Genişletmek için tıkla ... ben burdayım yahu siz devam edin bu arada pelin bana diyor kendiside görünmüyor
-YARINIYOK- Üye Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... Yo öyle mi olmuş
coldman41 Üye Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... vayy hemşerim kocaelinin neresinden?
Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... vayy hemşerim kocaelinin neresinden?
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: ben burdayım yahu siz devam edin bu arada pelin bana diyor kendiside görünmüyor Genişletmek için tıkla ... he valla
'TUĞ'' Alıntı: ben burdayım yahu siz devam edin bu arada pelin bana diyor kendiside görünmüyor Genişletmek için tıkla ... he valla
coldman41 Üye Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... vayy hemşerim kocaelinin neresinden?
Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... vayy hemşerim kocaelinin neresinden?
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: tabı ınsan yaşlannca böle oluyo asıl senın oldugun yer bana herseyı hatırlatıyo s Genişletmek için tıkla ...
pelın_' Alıntı: tabı ınsan yaşlannca böle oluyo asıl senın oldugun yer bana herseyı hatırlatıyo s Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: Ben hep burdayım yahu ugraşcak kımse yok ondan Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş bi günde ugrasmasan olmaz
pelın_' Alıntı: Ben hep burdayım yahu ugraşcak kımse yok ondan Genişletmek için tıkla ... vay arkadaş bi günde ugrasmasan olmaz
coldman41 Üye TheM-CK' Alıntı: he valla Genişletmek için tıkla ... vay be sende sagocu çıktın yav ne kadar güzel
-efşan Üye coldman41' Alıntı: vay be sende sagocu çıktın yav ne kadar güzel Genişletmek için tıkla ... yok kardeş be sagocu değilim
coldman41' Alıntı: vay be sende sagocu çıktın yav ne kadar güzel Genişletmek için tıkla ... yok kardeş be sagocu değilim
greenmile Üye Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... öyle bi sordun ki silahı çıkarıp vurucan sandım nerden çıktı ki?
Uğurcan.' Alıntı: Beyler sanal aşk mı yaşandı burada. Genişletmek için tıkla ... öyle bi sordun ki silahı çıkarıp vurucan sandım nerden çıktı ki?