hem pıstanbullu hemde pis antalyalı olacaksın o zaman![]()

bugün ne benim keyfim var nede PC'nin nede internetin....bilmiyorum ki neden böle oluyo

mesai bitti eve doğru gidiyorum herkeze ii geceler görüşmek üzere

siz konuştuklarınızı tam takip edemediniz sanırım
bugün ne benim keyfim var nede PC'nin nede internetin....bilmiyorum ki neden böle oluyo
aslında muhabbete göre sorun yokta takipte yanlış anlaşılma var.hoş geldim![]()
iyi gecelermesai bitti eve doğru gidiyorum herkeze ii geceler görüşmek üzere

iyi geceler
----------Eklendi @ 02:34:36 ---------- Yazıldı @ 02:34:06 ----------
iyi geceler![]()

siz konuştuklarınızı tam takip edemediniz sanırımaslında muhabbete göre sorun yokta takipte yanlış anlaşılma var.

Elektr0...

telefon yüzünden![]()

Tekrar hoşgördüm arkadaşlar. herkeze alıntı yapmak istemedim geçerken bi bakındım. geceniz güzel olsun, hayırlı sahurlar, bende çıkıyorum hoş sohbetler size k.i.bakın iyi geceler.

Tekrar hoşgördüm arkadaşlar. herkeze alıntı yapmak istemedim geçerken bi bakındım. geceniz güzel olsun, hayırlı sahurlar, bende çıkıyorum hoş sohbetler size k.i.bakın iyi geceler.

leylaaaaaayarıldım sahur vakti![]()
hahahahaaa