Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

pıs antalyalı işte hıh:off:

Kingmortall

Kingmortall

Üye

abi ne gezmesi ya yollarından azmı çekmedim böğğ midem kalkıyor kışın o yollar hiç çekilmiyor sevmiyorum buraları ben ki taa alanyada hayatı öğrenmiş biri olarak bu ralar bana çok sıkıcı geliyor gitmek uzaklaşmak istiyorum buralardan sevmiyorum ıyyy :s

doğrudur alanyada hava güneş kızlar :naughty:

Elektr0

Elektr0

Üye
[video=youtube;AxUnYGrAiIU]http://www.youtube.com/watch?v=AxUnYGrAiIU[/video]

:ağlarım::ağlarım::ağlarım: duygulandım abi.. Öğretmenim...<3<3:utandım::utandım:!utan!!utan!:tebessüm:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dııırıı dıııııırrrıı :ehe

pelın_

Yav telefondan da yor oluyor kim ne diyor ne yapıyor kaçırıyorum hep

----------Eklendi @ 02:16:14 ---------- Yazıldı @ 02:15:27 ----------

kızma Yav sende gel antalyaya sende pislen :d:
:islik:islikgelcem tabıkıde:))

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

jigsaw_54

Üye
doğrudur alanyada hava güneş kızlar :naughty:

aslen sakaryalıyız bide ama sakaryadaki akrabalarımdan çok alanyada çevrem var yani alanyada tüm gün gezerim her yeri biliyorum yine de sıkılmam adapazarında da heryeri biliyorum ama hiiiç gezesim gelmiyor bi arkadaş çevrem filanda yok burda çok yanlızım okulda yatılıydı tatil olunca herkes dağılıyor o yüzden yanlızım tüm gün forumda olmamı normal karşılayabilirsiniz...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

aslen sakaryalıyız bide ama sakaryadaki akrabalarımdan çok alanyada çevrem var yani alanyada tüm gün gezerim her yeri biliyorum yine de sıkılmam adapazarında da heryeri biliyorum ama hiiiç gezesim gelmiyor bi arkadaş çevrem filanda yok burda çok yanlızım okulda yatılıydı tatil olunca herkes dağılıyor o yüzden yanlızım tüm gün forumda olmamı normal karşılayabilirsiniz...

:(.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
dııırıı dıııııırrrıı :ehe

bu çocuğu ilk kez facede izlemiştim gülmekten yılıdım valla nerdeyse 10 15 kere ardarda izledim hepsindede aynı şekilde güldüm böyle bi rap goredim

• Beğen
Tepkiler: pelın_

jigsaw_54

Üye
aslında buraya yeni taşındık. Maalesef burdan da istanbula gideceğiz. :((

hmm istanbul daha iyidir ya adapazarı istanbula göre sakindir ama istanbul daha iyi adapazarında hiiç bişe yok :s

Üst Alt