Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
Hayırlı olsun Tuğgeneral olmuşsun Rütbedaş :)

minoo

minoo

Üye
Yeni üyelere bir şey demiyorum ama bu kuralı bilen ve hala inadına yapar gibi erken yazan üyeler var.
Neyse, önemli değil arkadaşlar.
Keyifli sohbetler :bye2:

caglet

caglet

Üye
Arkadaşlarını dairelerin içine farklı şekillerde atıyorsun mesela ailem dairesi var arkadaslar var işyeri var mesela bi arkadasın hem akraban hem işyerinden tamam mı onu 2 daireyede atabiliyosun..Mesela bişey yazıcaksın ama akrabaların gorsun istemiyosun sadece işyerindekiler görsün istiyosun ama o cocuk hem akraban hem işyeri arkadasın.. anladın mı o dairenin içine yazınca yalnızca ordakiler görüyor.. kolaylık oluyor.. bine vi facebookta akrabalar içöin ayrı üyelik iş iin ayrı aş için ayrı yapıyon ya bi sürü şifre e-posta falan onun kısa hali :D

'Patron

'Patron

Üye
Generaller sarmış burayı :D Hoşgeldın Nadide abla.

Atakan ne dedın anlamadım içinde bi patron lafı geçıyo ama :hmmm

caglet

caglet

Üye
Yeni üyelere bir şey demiyorum ama bu kuralı bilen ve hala inadına yapar gibi erken yazan üyeler var.
:D:D Teşekkürler
bu siteninde busunu seviyorm haa kural kuraldır 8 saniye erken yazmısım yine siliyorlar :D:D en sevdiğim özellik

• Beğen
Tepkiler: minoo
Kingmortall

Kingmortall

Üye

ne kuralı ne yapıyorz :hmmm

Necmati

Necmati

Üye
Kızdırmayın Modu

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Ne yapıyoruz?
Gece yarısından önce ve sabah saat 6'dan sonra bu konuya yazmıyoruz. :oke:

-efşan

-efşan