Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkür ederim sakat olmasam ülkemi temsil etmek isterim ama izin vermiyolar .s

neyse bende kaçar iyi sabahlar :)

----------Eklendi @ 04:36:33 ---------- Yazıldı @ 04:36:03 ----------

branş ?

hadi iyi sabahlar görüşürüz rıdvan

pelın_

teşekkür ederim sakat olmasam ülkemi temsil etmek isterim ama izin vermiyolar .s

neyse bende kaçar iyi sabahlar :)

----------Eklendi @ 04:36:33 ---------- Yazıldı @ 04:36:03 ----------

branş ?

kilo verme:):ehe:ehe:ehe

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

branş ?[/QUOTE]

:kıskıs:
[/SIZE][/COLOR]

jigsaw_54

Üye
ooy oy bende yaklaşık 7 yıl önce taekwondo'yu bıraktım ondan önce 5 yıl kadar yapmıştım :D spor iyidir :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
coldman41

coldman41

Üye
Ağız burun fena dağıtılıo mu turnuvalarda ?
yok kafada süngersi bi kask üstümüzde koruma oluyo dağıldığı filanda olur ama çok nadirdir :)

kendiside spor yapıyorda daha doğrusu yapamıyor :D
:) sporu herkes yapar taekwon-do siyah kusak 10. dan tek bir kişi var ve 83 yasında hala spor yapıyo :)

inş. kısa sürede verirsin :oke:

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0

jigsaw_54

Üye
:) sporu herkes yapar taekwon-do siyah kusak 10. dan tek bir kişi var ve 83 yasında hala spor yapıyo :)

10.dan vay be 7 yıl önce bizim hocamız 4.dan 'daydı galiba bende daha 1.dan'a yeni geçecektim sonra okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım hoca çok çağırdı ama ailem pek sıcak bakmamıştı kaldı öle

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

10.dan vay be 7 yıl önce bizim hocamız 4.dan 'daydı galiba bende daha 1.dan'a yeni geçecektim sonra okul yüzünden bırakmak zorunda kaldım hoca çok çağırdı ama ailem pek sıcak bakmamıştı kaldı öle

eray imzandaki telefon modelleri kullandığın telefonlarmı?

jigsaw_54

Üye

eray imzandaki telefon modelleri kullandığın telefonlarmı?

evet 6300dan daha öncesi de var ama çok külüstüre girdiği için yazmadım 6300ıda ilk çıktığı zaman yaklaşık 4yıl önce çıktığında almıştık 550TL'ye bide bunların arasında da biraz daha düşük modeller var onlarıda yazmadım (6230,1600 vs)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi geceler herkese. :hmmm

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

evet 6300dan daha öncesi de var ama çok külüstüre girdiği için yazmadım 6300ıda ilk çıktığı zaman yaklaşık 4yıl önce çıktığında almıştık 550TL'ye bide bunların arasında da biraz daha düşük modeller var onlarıda yazmadım (6230,1600 vs)

telfoncu dükkanı felanmı işletiyorsun anlamadım

----------Eklendi @ 04:57:30 ---------- Yazıldı @ 04:57:09 ----------

İyi geceler herkese. :hmmm

iyi geceler emektar hoşgeldin

----------Eklendi @ 04:57:53 ---------- Yazıldı @ 04:57:30 ----------

evet.
O da bazen başına böyle bi şey geçiriyo. :ehe

:d::d:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hoşbulduk.

Cuma günü askere gidiyoruz. Gideceğimiz yerler açıklandı artık 5 ay kadar yokuz sivil hayatta. :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Muhtemelen yarın öbür gün giremem, kendinize dikkat edin herkese iyi geceler. :bye2:

• Beğen

jigsaw_54

Üye

telfoncu dükkanı felanmı işletiyorsun anlamadım

:d: yok hayır telefonlar hobimdir sürekli telefon alıp satarım heves ederim alırım 1 ay sonra hevesim geçer satmak için uğraşırım satarım yada takas yaparım öle olur genelde ticari bi amaç yok yani

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Muhtemelen yarın öbür gün giremem, kendinize dikkat edin herkese iyi geceler. :bye2:

sağolasın
daha doğrusu günaaydın sende dikkat et yolun açık olsun:bye2:

----------Eklendi @ 05:05:32 ---------- Yazıldı @ 05:04:14 ----------

:d: yok hayır telefonlar hobimdir sürekli telefon alıp satarım heves ederim alırım 1 ay sonra hevesim geçer satmak için uğraşırım satarım yada takas yaparım öle olur genelde ticari bi amaç yok yani

hep zarar
artık htc son olur

Üst Alt