selam millet tanışmaya geldim :D tanışacak adam arıyormuşsunuz :D hoşgelmişsen gardaş :)
-efşan Üye omerynd' Alıntı: selam millet tanışmaya geldim tanışacak adam arıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgelmişsen gardaş
omerynd' Alıntı: selam millet tanışmaya geldim tanışacak adam arıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgelmişsen gardaş
quad4core Üye TheM-CK' Alıntı: yaa ben seni biyerden tanıyorum ama Genişletmek için tıkla ... nerden acaba :
-efşan Üye Utku™;3709952' Alıntı: online listesinde göremedim yaw hemen kızmayın sizide tanıyorum tabi bu arada ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kardeşim iyi geceler
Utku™;3709952' Alıntı: online listesinde göremedim yaw hemen kızmayın sizide tanıyorum tabi bu arada ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ... görüşürüz kardeşim iyi geceler
jigsaw_54 Üye ismail_5110' Alıntı: tanışırız yaw Genişletmek için tıkla ... aynen tanışırız sorun mu ben eray sakaryadayım 19 yaşındayım okul bitti tercihlerlerin çıklanmasını bekliyorum devamı gelir...
ismail_5110' Alıntı: tanışırız yaw Genişletmek için tıkla ... aynen tanışırız sorun mu ben eray sakaryadayım 19 yaşındayım okul bitti tercihlerlerin çıklanmasını bekliyorum devamı gelir...
-efşan Üye ismail_5110' Alıntı: nerden acaba : Genişletmek için tıkla ... çıkaramadımki ----------Eklendi @ 02:11:49 ---------- Yazıldı @ 02:11:22 ---------- omerynd' Alıntı: hoşbulduk gardaşım benim. nasılsınız Genişletmek için tıkla ... saolasın gardaşım allaha şükür sen nasılsın
ismail_5110' Alıntı: nerden acaba : Genişletmek için tıkla ... çıkaramadımki ----------Eklendi @ 02:11:49 ---------- Yazıldı @ 02:11:22 ---------- omerynd' Alıntı: hoşbulduk gardaşım benim. nasılsınız Genişletmek için tıkla ... saolasın gardaşım allaha şükür sen nasılsın
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap omerynd' Alıntı: selam millet tanışmaya geldim tanışacak adam arıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
omerynd' Alıntı: selam millet tanışmaya geldim tanışacak adam arıyormuşsunuz Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
jigsaw_54 Üye pelın_' Alıntı: kım kımın gardası ya Genişletmek için tıkla ... hepimiiiiiz gardaaşıııız bu öfkeeee neee diyeee
pelın_' Alıntı: kım kımın gardası ya Genişletmek için tıkla ... hepimiiiiiz gardaaşıııız bu öfkeeee neee diyeee
-efşan Üye omerynd' Alıntı: çok şükür kardeş ben de iyiyim ne olsun. ezanı bekliyoruz işte Genişletmek için tıkla ... daim olsun gardaşım
omerynd' Alıntı: çok şükür kardeş ben de iyiyim ne olsun. ezanı bekliyoruz işte Genişletmek için tıkla ... daim olsun gardaşım
omerynd Üye 'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeş. hepimiz birbirimizin gardaşıyız işte
'TUĞ'' Alıntı: hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk kardeş. hepimiz birbirimizin gardaşıyız işte
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap Utku™;3709952' Alıntı: online listesinde göremedim yaw hemen kızmayın sizide tanıyorum tabi bu arada ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ...
Utku™;3709952' Alıntı: online listesinde göremedim yaw hemen kızmayın sizide tanıyorum tabi bu arada ben çıkıyorum Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye pelın_' Alıntı: cengız ızlenıyoz bak 14 mısafır Genişletmek için tıkla ... kötü örnek olmayalımm
quad4core Üye eray_aksoylu' Alıntı: aynen tanışırız sorun mu ben eray sakaryadayım 19 yaşındayım okul bitti tercihlerlerin çıklanmasını bekliyorum devamı gelir... Genişletmek için tıkla ... sakarya : bende konyaliyim şuan tarladayım hertarafımda mısır var
eray_aksoylu' Alıntı: aynen tanışırız sorun mu ben eray sakaryadayım 19 yaşındayım okul bitti tercihlerlerin çıklanmasını bekliyorum devamı gelir... Genişletmek için tıkla ... sakarya : bende konyaliyim şuan tarladayım hertarafımda mısır var