öğretmenim ne oldu :d: vee binbaşı :):)
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Katılıyorum sana da kötü olan mobildeyim ya mesaj sayısı falan göremiyorum Genişletmek için tıkla ... abla ben söylerim sana ----------Eklendi @ 01:21:40 ---------- Yazıldı @ 01:21:20 ---------- TheM-CK' Alıntı: vee binbaşı Genişletmek için tıkla ... Hea
-YARINIYOK-' Alıntı: Katılıyorum sana da kötü olan mobildeyim ya mesaj sayısı falan göremiyorum Genişletmek için tıkla ... abla ben söylerim sana ----------Eklendi @ 01:21:40 ---------- Yazıldı @ 01:21:20 ---------- TheM-CK' Alıntı: vee binbaşı Genişletmek için tıkla ... Hea
Kingmortall Üye 'Patron' Alıntı: Hello Komançerolar Genişletmek için tıkla ... as komançero hoşgeldin
-YARINIYOK- Üye DiaBLoS' Alıntı: Nadide , selam verdik vesselam... Genişletmek için tıkla ... Mobildeyim fark etmedim a slm
DiaBLoS' Alıntı: Nadide , selam verdik vesselam... Genişletmek için tıkla ... Mobildeyim fark etmedim a slm
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: as komançero hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu
kingmor' Alıntı: as komançero hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu
Kingmortall Üye pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... öretmenim sen bu gece iyi değilsin yemek pişirde kendine gel
pelın_' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... öretmenim sen bu gece iyi değilsin yemek pişirde kendine gel
-efşan Üye Elektr0' Alıntı: Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu Genişletmek için tıkla ... amacım konu açmak değil kardeşim kim açarsa artık
Elektr0' Alıntı: Sen benden büyüksün ve benden önceki üyelerdensin bu güzel ay'da ne düşmanlıgı güzel kardeşim sen açabilirsin nadide ablamın konusunu Genişletmek için tıkla ... amacım konu açmak değil kardeşim kim açarsa artık