Kime denk gelirse :D şu andan itibaren takibimdesin abla :ehe
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: Kime denk gelirse Genişletmek için tıkla ... şu andan itibaren takibimdesin abla
-YARINIYOK-' Alıntı: Kime denk gelirse Genişletmek için tıkla ... şu andan itibaren takibimdesin abla
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap yürü git len pelın_' Alıntı: havam cengıze tuğ senı geç sen amcasın:P Genişletmek için tıkla ...
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: son 100 mesaj ablaa konunu ben açacam ona göre Genişletmek için tıkla ... düşman olacazz sen leee
kingmor' Alıntı: son 100 mesaj ablaa konunu ben açacam ona göre Genişletmek için tıkla ... düşman olacazz sen leee
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: şu andan itibaren takibimdesin abla Genişletmek için tıkla ... 400 Mesajı kaldıgünda ben takibe başladımm
kingmor' Alıntı: şu andan itibaren takibimdesin abla Genişletmek için tıkla ... 400 Mesajı kaldıgünda ben takibe başladımm
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: 400 Mesajı kaldıgünda ben takibe başladımm Genişletmek için tıkla ... görürüz bakalım kim açacak
Elektr0' Alıntı: 400 Mesajı kaldıgünda ben takibe başladımm Genişletmek için tıkla ... görürüz bakalım kim açacak
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben daha mesaj yazmayayim en iyisi Genişletmek için tıkla ... uyu sen abla
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap -YARINIYOK-' Alıntı: ben daha mesaj yazmayayim en iyisi Genişletmek için tıkla ... hayırdır noldu ----------Eklendi @ 01:14:02 ---------- Yazıldı @ 01:13:33 ---------- kingmor' Alıntı: görürüz bakalım kim açacak Genişletmek için tıkla ...
-YARINIYOK-' Alıntı: ben daha mesaj yazmayayim en iyisi Genişletmek için tıkla ... hayırdır noldu ----------Eklendi @ 01:14:02 ---------- Yazıldı @ 01:13:33 ---------- kingmor' Alıntı: görürüz bakalım kim açacak Genişletmek için tıkla ...
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: 10.000 olursa kavga olacak Genişletmek için tıkla ... kan çıkacak kan
-YARINIYOK- Üye pelın_' Alıntı: bencede yazma msj kasıyo olursun sonra he dıkkat et Genişletmek için tıkla ... Canım mesaj kasmiş olsaydım şimdi nice rütbelerim olurdu nerdeyse 4 yıllık üye olacağım
pelın_' Alıntı: bencede yazma msj kasıyo olursun sonra he dıkkat et Genişletmek için tıkla ... Canım mesaj kasmiş olsaydım şimdi nice rütbelerim olurdu nerdeyse 4 yıllık üye olacağım