aa ablam gelmiş :naughty:
-YARINIYOK- Üye pelin resmi buldu mu ----------Eklendi @ 03:17:08 ---------- Yazıldı @ 03:16:46 ---------- kingmor' Alıntı: aa ablam gelmiş Genişletmek için tıkla ... Evet ya ben geldim
pelin resmi buldu mu ----------Eklendi @ 03:17:08 ---------- Yazıldı @ 03:16:46 ---------- kingmor' Alıntı: aa ablam gelmiş Genişletmek için tıkla ... Evet ya ben geldim
Elektr0 Üye TheM-CK' Alıntı: uykum yok aslında ben gerekeni biliyorumda ramazandayız Genişletmek için tıkla ... yok içmeee sakın ... boşver sabır iyidir güzeldir.. zaman'a bırakkk
TheM-CK' Alıntı: uykum yok aslında ben gerekeni biliyorumda ramazandayız Genişletmek için tıkla ... yok içmeee sakın ... boşver sabır iyidir güzeldir.. zaman'a bırakkk
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: yok içmeee sakın ... boşver sabır iyidir güzeldir.. zaman'a bırakkk Genişletmek için tıkla ... ne içmesin olay nedir
Elektr0' Alıntı: yok içmeee sakın ... boşver sabır iyidir güzeldir.. zaman'a bırakkk Genişletmek için tıkla ... ne içmesin olay nedir
Elektr0 Üye kingmor' Alıntı: ne içmesin olay nedir Genişletmek için tıkla ... yaa şimdi burda söylemek dahi istemim açıkcası
kingmor' Alıntı: ne içmesin olay nedir Genişletmek için tıkla ... yaa şimdi burda söylemek dahi istemim açıkcası
-YARINIYOK- Üye cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Elektr0' Alıntı: yaa şimdi burda söylemek dahi istemim açıkcası Genişletmek için tıkla ... Ne oldu biz yokken
cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Elektr0' Alıntı: yaa şimdi burda söylemek dahi istemim açıkcası Genişletmek için tıkla ... Ne oldu biz yokken
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: kapsama alanı dışına girdi heralde Genişletmek için tıkla ... nasılsın ne yapıon abla ?
-YARINIYOK-' Alıntı: kapsama alanı dışına girdi heralde Genişletmek için tıkla ... nasılsın ne yapıon abla ?
Kingmortall Üye -YARINIYOK-' Alıntı: cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Ne oldu biz yokken Genişletmek için tıkla ... tamamen katılıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Ne oldu biz yokken Genişletmek için tıkla ... tamamen katılıyorum
'Patron Üye Erto o sana feda olsun ya bi harfımı esırgıycem senden Hande konusunda şaka yaptım hacı uzermıyım ben hiç onu bitanem o benım ya
Erto o sana feda olsun ya bi harfımı esırgıycem senden Hande konusunda şaka yaptım hacı uzermıyım ben hiç onu bitanem o benım ya
Elektr0 Üye -YARINIYOK-' Alıntı: cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Ne oldu biz yokken Genişletmek için tıkla ... bende tam olarak bilmiyorum dertli gibiydi kız meselesi olabilir ama kesin bir bilgi yok elimizde olursa haberimizin dewamına ekleyecegiz
-YARINIYOK-' Alıntı: cengiz ----------Eklendi @ 03:23:36 ---------- Yazıldı @ 03:23:02 ---------- Ne oldu biz yokken Genişletmek için tıkla ... bende tam olarak bilmiyorum dertli gibiydi kız meselesi olabilir ama kesin bir bilgi yok elimizde olursa haberimizin dewamına ekleyecegiz
Kingmortall Üye Elektr0' Alıntı: bende tam olarak bilmiyorum dertli gibiydi kız meselesi olabilir ama kesin bir bilgi yok elimizde olursa haberimizin dewamına ekleyecegiz Genişletmek için tıkla ... en son gelişmeleri bekliyoruz
Elektr0' Alıntı: bende tam olarak bilmiyorum dertli gibiydi kız meselesi olabilir ama kesin bir bilgi yok elimizde olursa haberimizin dewamına ekleyecegiz Genişletmek için tıkla ... en son gelişmeleri bekliyoruz
Elektr0 Üye 'Patron' Alıntı: Erto o sana feda olsun ya bi harfımı esırgıycem senden Hande konusunda şaka yaptım hacı uzermıyım ben hiç onu bitanem o benım ya Genişletmek için tıkla ... YOOOOk abiii esirgeeee yok istemim yaa onu OOO gittii terk etti beni ERT iyi gerçekten yönetmenim die bilirsin elektr0 da var erto olmazz
'Patron' Alıntı: Erto o sana feda olsun ya bi harfımı esırgıycem senden Hande konusunda şaka yaptım hacı uzermıyım ben hiç onu bitanem o benım ya Genişletmek için tıkla ... YOOOOk abiii esirgeeee yok istemim yaa onu OOO gittii terk etti beni ERT iyi gerçekten yönetmenim die bilirsin elektr0 da var erto olmazz
-YARINIYOK- Üye Elektr0' Alıntı: nasılsın ne yapıon abla ? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim çok şükür sahur yemeğini yedim yattım sen napıyon
Elektr0' Alıntı: nasılsın ne yapıon abla ? Genişletmek için tıkla ... Iyiyim çok şükür sahur yemeğini yedim yattım sen napıyon
'Patron Üye peki ert oyle olsun. hem zaten o şimdi asker yav Neyse bende sahuru yaptım bilgisayar sabah 12den berı açık Yatıyorum artık herkese hayırılı geceler..
peki ert oyle olsun. hem zaten o şimdi asker yav Neyse bende sahuru yaptım bilgisayar sabah 12den berı açık Yatıyorum artık herkese hayırılı geceler..
-YARINIYOK- Üye caglet' Alıntı: yattın mı :d uyur yazar mısın diye kötü bi espiri yapacam ama neyse Genişletmek için tıkla ... Allah'tan yapmadın ha ee mobil takılınca öyle oluyor
caglet' Alıntı: yattın mı :d uyur yazar mısın diye kötü bi espiri yapacam ama neyse Genişletmek için tıkla ... Allah'tan yapmadın ha ee mobil takılınca öyle oluyor