ee bende gelim bari:islik
-efşan Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hoş geldiniz Genişletmek için tıkla ... aa nadide sendemi burdaydın hoşbulduk
Nef'i Üye TheM-CK' Alıntı: hoş bulduk kardeş eee nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... o ne fantastik avatar
TheM-CK' Alıntı: hoş bulduk kardeş eee nasılsınız millet Genişletmek için tıkla ... o ne fantastik avatar
-YARINIYOK- Üye TheM-CK' Alıntı: aa nadide sendemi burdaydın hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Burdayım valla nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: aa nadide sendemi burdaydın hoşbulduk Genişletmek için tıkla ... Burdayım valla nasılsın?
Nef'i Üye caglet' Alıntı: Avatar diyince aklıma geldi.. bende avatarımı değiştiricektim.. Ne koysm sizce Genişletmek için tıkla ... pikaçuu ----------Eklendi @ 00:24:46 ---------- Yazıldı @ 00:24:24 ---------- pelın_' Alıntı: ya off delıolcambulamıyourm ılk defa bısey ıstedım ayakkabı harıcındeoda yok Genişletmek için tıkla ... nasıl bişey
caglet' Alıntı: Avatar diyince aklıma geldi.. bende avatarımı değiştiricektim.. Ne koysm sizce Genişletmek için tıkla ... pikaçuu ----------Eklendi @ 00:24:46 ---------- Yazıldı @ 00:24:24 ---------- pelın_' Alıntı: ya off delıolcambulamıyourm ılk defa bısey ıstedım ayakkabı harıcındeoda yok Genişletmek için tıkla ... nasıl bişey
-YARINIYOK- Üye caglet' Alıntı: Avatar diyince aklıma geldi.. bende avatarımı değiştiricektim.. Ne koysm sizce Genişletmek için tıkla ... Ben göremiyorum avatar
caglet' Alıntı: Avatar diyince aklıma geldi.. bende avatarımı değiştiricektim.. Ne koysm sizce Genişletmek için tıkla ... Ben göremiyorum avatar