Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bil bil :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
iyi sabahlar sizlere

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşlar sevdiğim kızla açık havada çalgılı bi mekana iftara gidicez ordaki çalgıcılar çalıcak ben benimkinin gözlerinin içine bakarak ona şarkı söylicem şarkı seçmeye çalışıyorum sevdiğimi ilan edeceğim bir gece olacak lna uygun olmalı aklınıza gelen bişeler varmı

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
arkadaşlar sevdiğim kızla açık havada çalgılı bi mekana iftara gidicez ordaki çalgıcılar çalıcak ben benimkinin gözlerinin içine bakarak ona şarkı söylicem şarkı seçmeye çalışıyorum sevdiğimi ilan edeceğim bir gece olacak lna uygun olmalı aklınıza gelen bişeler varmı

Gülden Karaböcek - Tek sevenim sen olsan

ya da

Zeki Müren - Bulamazsın benim gibi seveni

coldman41

coldman41

Üye
mustafa cecelinin omuzumda başın eksik diye bi şarkısı var o olabilir

----------Eklendi @ 05:17:39 ---------- Yazıldı @ 05:16:44 ----------

Gülden Karaböcek - Tek sevenim sen olsan

ya da

Zeki Müren - Bulamazsın benim gibi seveni
zeki müran ağır kaçar gibi yaa :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
omzumda başın eksik olmaz çünkü kalabalık bi yer herkesin içinde söylicem yani ortamada uymalı hatta sonunda herkesten bir alkoşta bekliyorum dansada kaldırmak isterim ama utanır benim bebeem güldeni dinlicem tekrar çok güzel olmalı yaa

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
İftarda sanat müziği çaldıkları için onları yazdım güzel kardeşim. Bunlar olmadı, ahirim sensin'i söyleyebilir Neşet Ertaş'tan. :ehe Pop tarzı pek bilmem ben, ama öyle başbaşa durumlarda bunlar iyi gider.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
masaya bi gacı gül getiricek falan böyle daha etkileyici şeylerde düşünüyorum

coldman41

coldman41

Üye
vay bee sevgi budur işte :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hasan usta senin tarzını biliyorum dinlicem hepsini yaa ama tabi şarkıyı benim sesimin kaldırmasıda lazım her şarkıyı söyleyemem ben :ehe

coldman41

coldman41

Üye
arabesk istersen cengiz kurtoğlu- hangi cennetten diye bi şarkı var oda güzel

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
vay bee sevgi budur işte :oke:

çok seviyorum kardeş hissettiklerimin hepsini tarif edecek kadar kelime henüz türetilmemiş ....
Kardeşler ben uyumalıyım tabi nasıl uyuyabilirsem uğraşcaz artık sizlere hayırlı sabahlar hayırlı sahurlar...

coldman41

coldman41

Üye

çok seviyorum kardeş hissettiklerimin hepsini tarif edecek kadar kelime henüz türetilmemiş ....
Kardeşler ben uyumalıyım tabi nasıl uyuyabilirsem uğraşcaz artık sizlere hayırlı sabahlar hayırlı sahurlar...
sanada iyi sabahlar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gelin buyrun :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Gececiler Açıldı

----------Eklendi @ 00:00:41 ---------- Yazıldı @ 00:00:25 ----------

ah yine yetişemedim :D

pelın_